Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magas libidóval igazodni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas libidóval igazodni az alacsonyabbhoz vagy alacsony libidóval igazodni a magasabbhoz, kinek könnyebb?

Figyelt kérdés
Libidó=szexuális étvágy

2021. jún. 13. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Alacsonyabbként könnyebb igazodni
Magasabbként könnyebb igazodni
Pont ugyan olyan nehéz mindkettőnek
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Arany középutat kell megkeresni...
2021. jún. 13. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, csak érdekelnének a tapasztalatai azoknak akiknek volt dolguk mindkét helyzettel

2021. jún. 13. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan ugyanolyan nehéz. A kérdés is hülyeség. Annak van jelentősége, hogy MENNYIRE tér el a két ember libidója. Nem mindegy, hogy az ideális szexmennyiség az egyiknek heti 1, a másiknak heti 2 és ehhez kell igazodni, vagy a heti 1 gyel kell igazodni a napi 1et kívánó partnerhez. Ez utóbbit szinte lehetetlen megoldani.

Ugyanolyan nehéz visszafogni magad, elnyomni a vágyat, mint úgy szexelni, hogy nem kívánod

2021. jún. 13. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
16%
Ez azért ennél jóval összetettebb! Sok csaj nem tanulta meg az orgazmust és 2-3 órás együttlétekre vágyik, hát kössz. Egyszer toltam egy ilyen 3 órásat, elég is volt egy életre! Egy nő könnyen menjen el és többször egy aktus alatt, akkor tartható egy normális idő, amit még aznap ismételni lehet. Ja, meg persze legyen már vonzó és keltse fel a vágyamat, ne csapjon át már megint meg kell dugni érzésbe..
2021. jún. 13. 14:14
 5/5 anonim válasza:
Ha csak magamat nézem akkor kevésbé szenvedtem amikor nekem volt kisebb az igényem.(viszont szerintem itt a párom inkább) A fordított helyzetet megélni mással nekem sokkal sokkak rosszabb volt, miközben a párom szerintem jól "elvolt". A lényeg hogy hosszú távon mindegyik csak rontott a kapcsolaton.
2021. jún. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!