Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Szerintetek is nagyon durva, hogy nagyon sokan alacsonyabbak nalam a 154cm-es magassagommal? Nektek tetszenek az ilyen alacsony novesu nok? Az en magassagom is alacsony?
Alacsony vagy, de: ha amúgy jó csaj vagy, és cuki, jófej, akkor nem fog zavarni. :)
Fenti esetben nem fogok tiltakozni ha brutál platform tűsarkúban jössz velem mindenhova :D :D
Törpillának simán öltözhetsz ha nem vagy dagi. :D
Amúgy volt ekkora csajom, csak aztán kicsit szétromboltam belül egy vadabb dugásnál, így vége szakadt a dolognak.
Sokkal jobban bejönnek nekem,mint colos csajok.
F
154 centivel még nem vagy zavaróan alacsony.
De a kérdésben azt írtad hogy sok pasi alacsonyabb nálad? Ezt a részét nem értettem a kérdésnek. Meg az sem derült ki egyértelműen hogy pasi vagy vagy csaj.
De 154 cmes pasi szerintem alig létezik itt Magyarországon, csaj azért akad jó pár.
Szerintem is alacsony vagy, de ez semmit nem jelent.
És igen sok alacsony nővésű nő bejött nekem már!
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!