Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Szerintetek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Szerintetek is nagyon durva, hogy nagyon sokan alacsonyabbak nalam a 154cm-es magassagommal? Nektek tetszenek az ilyen alacsony novesu nok? Az en magassagom is alacsony?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Volt nálad alacsonyabb barátnőm mai napig őt tartom a legcukibb csajnak akit csak ismerek emellett dögös mai napig jóban vagyunk ha elfogadod magad a saját börödbe az a lènyeg
2021. ápr. 23. 07:48
 12/19 anonim válasza:
Sziasztok! Koszonom az eddigi valaszaitokat :), igen mas fiokkal vagyok itt, ugyhogy aki privatot szeretne nekem irni, az erre a fiokomra tud, a masikra is kuldhetsz, de ott mar sajnos nem tudom megnezni...
2021. ápr. 23. 09:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Kiderült hogy trollkodó srác vagy, és töröltek? :D
2021. ápr. 23. 10:35
 14/19 anonim válasza:
Nem vagyok srac...de gondolj amit akarsz...
2021. ápr. 23. 10:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Ariana Grande is annyi..ha ez esetleg segít!😀
2021. ápr. 23. 11:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos pasi ként mivel talán 169 vagyok én sem vagyok magas, de már nem érdekel, az exem egy genetikai betegség következtében is kb 154 Cm magas volt és volt mit rajta fogni de foglalkozott magával, mozgott és figyelt a táplálkozására is. Ő mondta mindig amikor valaki a magasságával jött hogy "tudod jóból keveset adnak!" és szerintem ez jó felfogás. Sosem érdekelt hogy a páromról ha nem átlagos mások mit gondolmnak, nekem az számít hogy amennyire lehet ő érezze jól magát a bőrében.
2021. ápr. 23. 18:46
 17/19 anonim válasza:
Ez aranyos volt, utolso :)
2021. ápr. 23. 19:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek az ilyen lányok. Pont jó a magasságod.
2021. ápr. 24. 12:48
 19/19 anonim válasza:
Koszonom utolso :)
2021. ápr. 24. 12:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!