Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miután elvesztettétek a szüzességeteket, mennyire függtetek rá a szexre? Hány évesek voltatok, és előtte mennyire vágytatok már rá?
Figyelt kérdés
ma 10:06
1/5 anonim 

válasza:

Akkor és azóta a napi egy-két szex az igényem, de ez nem meglepő, mert az előtt naponta egyszer-kétszer maszturbáltam.
3/5 anonim 

válasza:

inkább kiváncsi voltam rá. 13 évesen, igen elég korán. Nem függtem utána jobban a szexre mint már azelött.
4/5 anonim 

válasza:

Semennyire.
30 évesen jött egy olyan partnerem aki viszont megmutatta milyen az igazán jó szex.
Vele reggel/este volt minden is.
Azóta elhagyott.
Azóta meg sem próbáltam "helyettest" keresni neki.
Első 2 hónap rossz volt, most 8 hónapja megszoktam, hogy már a kezem sem kell csak heti 1-2 alkalommal.
5/5 anonim 

válasza:

Én 17 évesen vesztettem el az akkor 25 éves barátommal. Iszonyatosan szerelmes voltam. Nagyon jó és tapasztalt volt az ágyban, szóval onnantól nem volt megállás!
Aztán kb 1 évre rá megcsalt :)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!