Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, (azoknak szól, akiknek apjukkal jó a kapcsolatuk nagyon) ti elmondtátok aputoknak mikor szüzességeteket elvesztettétek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 05:58
1/4 anonim 

válasza:

Amikor 15 évesen becsajoztam említette a védekezést és ekkor mondtam hogy nyugi használok gumit
Ebből leeshetett neki
27/f
2/4 anonim 

válasza:

Nem. De nekem is mondogatta mikor elkezdtem csajozni, hogy vigyázzak mit csinálok, meghogy nehogy valami csaj teherbe akarjon maradni tőlem. Akkor bolondnak néztem, hogy mit beszél, mostmár értem mire gondolt.
3/4 anonim 

válasza:

Igen is meg nem is, mert amikor volt baratnom, bar akkor még nem volt a baratnom csak kezdodott az egesz még nem szexeltunk, apamek meg mindig azzal ba*szogattak hogy na mikor szexelunk, aztan megegyeztunk a batatnommel hogy azt mondjuk hogy mar egy eve szexeltunk pedig nem, de elhitték csak azert mondtuk hogy ne ba*szogassanak tobbe es aztan szerencsere bekussoltak, igazabol utana egy ev mulva szexeltunk igazabol
4/4 anonim 

válasza:

Elmondtam, én későn, 23 évesen vesztettem el, ráadásul a csaj nem mondta el, hogy nem független, és kellemetlen helyzetbe kerültem. Fater jól reagált, persze felhívta a figyelmem a védekezésre, , és még annyit mondott, ha van olyan haver/ barát aki még szűz, persze ha gondolom meséljem el, hogy én már átestem a dolgon, de ne hangsúlyozzam folyton. Pár évre rá, jól megszivattam magam, mert elhittem egy nőnek, hogy valóban esetleg tőlem terhes, de nem volt igaz, viszont nem védekeztünk, de álmomban nem gondoltam, hogy elfajul a dolog és ezzel fog majd zsarolni, végül is azt találta ki, hogy elment a baba, utólag tudom azt, hogy kamu volt minden, de akkor pár kellemetlen éjszakát okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!