Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alacsonyabb lennék jobban bejönnék a lányoknak?
Figyelt kérdés
187 vagyok és ehhez csak 65 kg. Ha mondjuk csak 180 lennék akkor nem lennék annyira vékony ránézésre. Úgy jobban bejönnék nekik?2021. ápr. 4. 15:24
2/13 anonim válasza:
És mi lenne ha azon próbálnál meg változtatni amin tudsz? Nyilván a magasságodon lehetetlen de a testalkatodon még lehet.
187centihez a 65 kg borzalmasan kevés!
4/13 anonim válasza:
Kizárt.
A magasságod jó, inkább híznod kellene.
5/13 anonim válasza:
Szerintem is szedjél fel pár kilót.
Minél alacsonyabb valaki, annál jobban kell küzdeni a lányok kegyeiért.
6/13 anonim válasza:
hanyadszorra írod már ki a vékonyos kérdésed? kezd nagyon unalmas lenni
7/13 Noren1989 válasza:
173 centihez 25évesen voltam 65kiló.
Apa, a te magassàgodhoz ez kórosan alultàplàlt alkatot jelent...
8/13 anonim válasza:
A magasságod jó, azon semmiképpen sem kéne variálni. És nem is lehet, ezért nem tudom, hogy miért nem inkább a súlyodon dolgozol. Egy jó személyi edző sokat tud segíteni, mozgás, étrend stb.
9/13 anonim válasza:
Azon gondolkodtá esetleg h a magasságodon nem, viszont a súlyodontudsz változtatni?:D miért olyanon agyalsz amit nem lehet befolyásolni? Inkábbpróbálj tömegelni egy kicsit
(Mellesleg a 187 rohadt jó magassàg, a csajoknak ez imponál)
10/13 anonim válasza:
Ha.. hahaha.
Minek ilyen marhaságom rágódni, ennyi vagy és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!