Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alacsonyabb lennék jobban bejönnék a lányoknak?
Figyelt kérdés
187 vagyok és ehhez csak 65 kg. Ha mondjuk csak 180 lennék akkor nem lennék annyira vékony ránézésre. Úgy jobban bejönnék nekik?2021. ápr. 4. 15:24
11/13 anonim válasza:
Azt hittem, valami 200 cm fölött vagy, a kérdés alapján. 187 az egy teljesen normális magasság, átlag feletti, de nem extrém.
Ellenben a piszkafa alkat nem vonzó sok nőnek. Azon meg valamennyit tudsz változtatni, a magasságodon max úgy, ha levágsz a lábadból...
12/13 anonim válasza:
Változtass étrendet. Próbálj meg több fehérjét és szénhidrátot fogyasztani. Ha van rá pénzed menj el személyi edzőhöz.
13/13 anonim válasza:
Inkább örülj neki. Én 167cm vagyok és alacsony a számukra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!