Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotoknak bókolni, bíztatjátok őt szex közben?
Figyelt kérdés
Hogy nagyon jó vagy, te állat, dugj meg, te kanos csődör, te bögyös kanca, te szexistennő meg ilyenek...?tegnap 18:51
1/11 A kérdező kommentje:
Hogy hadd vegyem szádba az aranyrudadat, meg ilyenek?
tegnap 18:53
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem fontos a bíztatás, dicsérés, a pozitív visszajelzés, ha jól csinálja, lehet még jobban begerjed. Vagy bíztatni úgy, hogy rácsapni egyet a seggére, feltüzelni a partneredet...
tegnap 18:56
3/11 anonim 

válasza:

Persze, de nem ilyen suttyó módon mint te.
Én csak ilyen régimódi dicséreteket szoktam mondani: csodálatos, gyönyörű, nagyon szép vagy és hasonlók...
4/11 A kérdező kommentje:
De szex közben feltüzelve olykor szóba jönnek pajzán szavak is. Bíztatással párosulva
tegnap 19:21
5/11 anonim 

válasza:

Régi csajomnak sokszor mondtam ilyet. Főleg ha épp BDSM játék volt:)))
6/11 anonim 

válasza:

Én nem nagyon beszélek, esetleg a fenekét csapkodom, markolászom. Ő kicsit több ilyesmit mond, de szintén nem annyira sokat.
F
7/11 anonim 

válasza:

Az aranyrúd meg a kanca/csődör minden csak nem pajzán. Hanem szörnyen proli. Szoktam bókolni, de nem ilyen balfaxul. :D
8/11 anonim 

válasza:

Nekem alapból nevetséges hatást kelt a dirty talk (aki akarja, az csinálja nyugodtan, csak lehetőleg ne velem), de a te példáidon szerintem konkrét röhögőgörcsöt is kapnék, ha meghallanám.
9/11 anonim 

válasza:

8.: Szinte szóról szóra ezt akartam írni. Pacsi. Pedig én férfi vagyok.
10/11 A kérdező kommentje:
8# Pedig bókolnék neked, dicsérnélek is. Mi olyan vicces ebben?? Az emberek nem értékelik ma már a kedves szavakat. Ha egy nagy fasszal megbasznak, és jól csinálja, hadd értékeljem már...
tegnap 22:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!