Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan tényleg lehet hogy valakinek a behatolástól orgazmusa lesz?
Figyelt kérdés
tegnap 17:29
1/3 anonim 

válasza:

Velem egyszer előfordult. Fiatal voltam (18 éves), de már bőven nem szűz. Megismerkedtem egy akkor 25 éves sráccal. Iszonyatosan bejött, tényleg odáig voltam érte az első perctől. Sokáig húzta az agyamat, nyilván semmi másra nem kellettem neki csak hogy párszor jól megb*sszon, utólag visszanézve nagyon megalázó amit csinált velem. Viszont mikor először megd*gott, én már annyira vágytam rá, hogy belémrakta és úgy elélveztem hogy azt hittem meghalok. Amúgy visszagondolva kb olyan feelingje volt ezeknek az "együttléteknek", mintha a vaginámmal maszturbálna. Egy tárgy voltam neki.
27L
2/3 anonim 

válasza:

Többször már nem volt orgazmusod behatoláskor?
3/3 anonim 

válasza:

Jézusom, nem lenne szabad?
Akkoré n valami Ufó vagyok, mert nekem mindig sikerül elérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!