Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Behatolás nélküli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Behatolás nélküli orgazmust élt át valaki anélkül hogy a csiklóját izgatta volna?

Figyelt kérdés
Gondolok itt éritésre, simogatásra, mell, has fenék izgatásra. Olvastam a nők 7 féle orgazmust képesek átélni ebből mindössze 2-3 köthető a p@cihoz

tegnapelőtt 09:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
Rendszeresen
Imádom
32 szavazat
1 2
 1/17 cinderella_ ***** válasza:
86%
Az számít, ha álmomban történik meg és arra ébredek?
tegnapelőtt 10:06
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Álmomban és mellbimbó izgatására.
tegnapelőtt 10:14
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Egy barátnőm sima csókolózástól élvezett el.
tegnapelőtt 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Eddig egy nővel találkoztam összesen (nem mondom meg mennyiből) aki erre képes volt. Extra érzéki volt, kb. bármitől is el tudott élvezni.
tegnapelőtt 11:29
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

Úgy értettem, hogy egyszer.

3-as voltam

tegnapelőtt 11:44
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Inkább azt mondanám hogy egy hasonló érzés de mégse orgazmus csak egy nagyon felfokozott izgalmi állapot egy apró finom érintős hát gerinc vonal popsi ciri nem okoz akkora intenzitást mint az orgazmus

Viszont ismerek olyan nőt akinek annyira érzékenyek a bimbói hogy azoknak az izgatásától van olyan intenzív orgazmusa mintha a csiklóját ingerelték volna

N

tegnapelőtt 11:48
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Extra érzékenyek a mellbimbóim, igy volt már mellbimbó orgazmusom. Konkrétan érzem utána, hogy lüktet a hüvelyem. És csak a mellem volt izgatva.
tegnapelőtt 11:54
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem,még csiklóval is nehezen megy.
tegnapelőtt 12:10
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Csak álmomban, de azt már jópárszor
tegnapelőtt 12:24
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Fiún voltam és ruhán keresztül dörzsöltem magam hozzá. Ez nem tudom, minek számít.
tegnapelőtt 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!