Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hogyan éritek el az orgazmust partnerrel? Mivel tud a férfi segíteni? Mennyire gyakori a behatolás közbeni orgazmus?
A hüvelyi orgazmus is még mindig csikló. Nekem volt egyszer. Szupernek szuper, de sokáig kell egy helyben, egy pózban mozogni.
Az első orális orgazmus nekem jobban tetszett és az nekem intenzívebb.
Nekem inkább lovaglás közben, vagy orál által szokott lenni, esetleg vibrátor.
Több módon lehet, nem kell feledni. :)
*Feladni
Egyébként misszionárius pózban simán elérhető.
Nekem soha nem volt még hüvelyi orgazmusom. 5 éve vagyok együtt a párommal.
24N
Az egyik kedvencem, amikor a pasi van felül. Olyankor a csípőddel tudsz helyezkedni h jó legyen. Nekem a párom olyankor azt szereti ha a lábaimat felemelem amennyire csak tudom, és összekulcsolom a csípőjénél. 😁
A masik kedvencem, amikor en vagyok felül. Olyankor azt szoktam, hogy felemelkedek annyira h kicsusszanjon belőlem, aztán párszor visszaülök, de csak annyira, h a makkja legyen bent, majd teljesen beleülök. Ez totál kikészíti😁
Ilyenkor a masik kedvencem, h hasalok rajta, csak a csípőmet mozgatom fel-le, ő pedig 1 ujjal a fenekembe van, vagy csak simogat a 2 lyuk között.
A harmadik nagy kedvencem a majdnem kutya póz. Ilyenkor négykézláb vagyok, a könyökömön támaszkodok, vagy majdnem felegyenesedve a nyakába karolok, ő meg a lábaim között. Aztán szép lassan megyek lentebb, nagyobb terpeszbe, és szinte csak a csípőmmel mozgok megint. Ilyenkor a párom rámarkol 2kézzel a 2 fenekemre, kicsit szét us húzza, meg úgy mozgatja ahogy neki jó.🤤
De egyépként amikor a nyakamat/fülemet/ hónaljamat csókolgatja, az még pluszba rátesz az élvezetre, olyankor mégjobban bizsergek odalent.
Szeretem még, amikor nyalás közbe ujjaz, amikor mind a 2 lyukba benyúl, illetve amikor a a farkával van bennem, a fenekembe pedig gésagolyó🤤
Amit pedig a párom szeret nagyon, amikor a golyólyát, illetve onnan lentebb nyalogatom neki.😊
27N
Ha ez így van akkor teljesen felesleges ezt itt megkérdezni.
Csináljátok úgy ahogy nektek jó és próbáljátok több féle képpen.
Az is lehet hogy ez a fajta nagyon kevés embernél van meg.
Tehát hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!