Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, menyire vagy nyaláscentrikus, nőként, mennyire felel meg számodra egy ilyen férfi?
Természetesen, partnered vagy eddigi partnereid véleményéről is írhatsz, ők, miként álltak a p. nyalás témához! (?)
(próbálom úgy fogalmazni, ne cenzúrázzák ki a kérdést, vagyis, nem prűdség miatt írtam így)
Mik ezek a hülye szavazás lehetőségek?
Tök alap dolog, hogy orálisan kielégítem a másik felet, ha igényli és figyelek rá, nem pedig hülye technikákra vagy olyan dolgokra hagyatkozom, hogy én most mit akarok. A szex két emberről szól, nem arról, hogy "nyaláscentrikus" vagy-e vagy sem.
Férfiként mostansàg xummantatni szeretek.
A punszi unalmas, meg férszikkk, meg ijenek.
A kérdést nem tartom hülyeségnek! #2 a válaszok is helyénvalók. Számtalan embertípus létezik.
Az életkor előrehaladtával letisztultak az igényeim. Egyre inkább tisztába lettem rangsorral. Így próbáltam olyan nőkkel ismerkedni, illetve együtt maradni, akikkel passzolnak az elképzeléseink. Mondhatom, nekem a nyalás nagyon fontos. Kissé sub típus vagyok, így viszonzás nélkül is szívesen juttatom csúcsra a párom. Nem mondom, hangulatfüggő, mikor, mennyire van ehhez kedvem. De megfelelő nő szinte bármikor képes erre rávenni. Persze, ettől még élvezem a dugást és a sz.patást is. Nálam a Numero uno, amikor a nő ráül az arcomra. 🤪🤤👅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!