Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, menyire vagy nyaláscentrikus, nőként, mennyire felel meg számodra egy ilyen férfi?
Természetesen, partnered vagy eddigi partnereid véleményéről is írhatsz, ők, miként álltak a p. nyalás témához! (?)
(próbálom úgy fogalmazni, ne cenzúrázzák ki a kérdést, vagyis, nem prűdség miatt írtam így)
Én annyira szeretem, hogy ez sajnos problémákat is okoz nálam.
Nem csak a pucit, hanem az egész női testet végig kényeztetem a nyelvemnel, és ez sokszor oda vezet, hogy eldurranok.
Ez azért baj, mert így sajnos elmarad az aktus merevedés hiánya miatt.
Ferfiként imádok nyalni, panasz még nem volt rá, sőt inkabb dicséreteket kaptam mindig 😁
A szopás engem nem hoznlázba, ráadásul amilyen fantasztikus érzés az ha érzem a másikon, hogy élvezi amit csinálok, kb viszonzást sem várok sose, de ebben is 2 fél van, nem lehet csak nekem öröm, ha ő mást is szeretne akkor meg lehet beszélni :)
Számomra fontosabb a nyalás, mint a szex😁
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!