Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kért vagy akart már tőled a párod, számodra nagyon furcsa szexuális dolgot?
Figyelt kérdés
Akár helyszínt illetőleg, vagy olyan vágyát amitől egy picit úgy lehidaltál? Hogyan reagáltál rá, teljesítetted vagy dühös lettél rá? Mi volt a kérése?márc. 5. 20:53
2/20 anonim válasza:
Engem az exem egyszer arra kért, hadd pisiljen le. Furán néztem rá, megengedtem neki a fürdőkádban és nem is volt rossz.
3/20 anonim válasza:
Leírnám elvinne a fekete Volga.
Hogy miket csináltunk és miket kért tőlem pár csaj.
4/20 anonim válasza:
Már nem Volgával járnak, úh mondhatod/írhatod! ;)
5/20 anonim válasza:
Igen, azt kérte tőlem, hogy csináljak zsemle színű rántást miniszoknyában, miközben ő megkúr felcsatolhatóssal hátulról, állva.
40 f
6/20 érdeklődő35 válasza:
3# ugyan, legrosszabb esetben törlik a hozzászólást. írhatod😃
7/20 anonim válasza:
Az első BDSM kapcsolatom így kezdődött.
Akkor derült ki, hogy mazo.,
8/20 anonim válasza:
Ên kértem a férjemet, had nyaljam ki a fenekét, ezt nagyon furcsának találta és nem is engedte.
9/20 anonim válasza:
Igen, menjünk el egy swinger klubba. Érdekes kérés volt de mondtam egyszer élünk. Elmentünk,igaz szex ott nem jött össze de kellemes este volt és izgalmas, izgató.
10/20 anonim válasza:
Tőlem kérte exem ,hogy a kocsimba szexeljünk . De közöltem vele ,hogy ez francia autó , nem bűnbarlang , otthon van az ágy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!