Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számodra mi az a legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra mi az a legnagyobb testalkat amivel még szexuálisan vonzó tud lenni egy ember?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy kb. ugyanarról beszéljünk a képen vannak rajzolt alakok, ami alapján be lehet lőni, hogy mi az a szint ami még számodra vonzó tud lenni testalkatban.

Akinek esetleg van konkrét példája, képe arról hogy mi az a szint ameddig még tetszenek neki a testesebb nők / pasik és meg meri osztani az ne fogja vissza magát. :)

jan. 7. 15:19
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, a kék ábránál ne legyen testesebb a férfi.
Nő vagyok, a zöld ábránál ne legyen testesebb a férfi.
Nő vagyok, a sárga ábránál ne legyen testesebb a férfi.
Nő vagyok, a narancssárga ábránál ne legyen testesebb a férfi.
Nő vagyok, ide nekem a piros ábrás pasikat is.
Férfi vagyok, a kék ábránál ne legyen testesebb a nő.
Férfi vagyok, a zöld ábránál ne legyen testesebb a nő.
Férfi vagyok, sárga ábránál ne legyen testesebb a nő.
Férfi vagyok, a narancssárga ábránál ne legyen testesebb a nő.
Férfi vagyok, ide nekem a piros ábrás nőket is.
38 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
A kedvenc színem a zöld, és a kérdésben szereplő linkeden lévő testalkatok közül is a zöld a határ, szerintem mindkét "nem"-nél.
jan. 7. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szavazni nem tudok, mert az ábra alapján nem tudom eldönteni. Láttam már olyan nőt akinek a piros (az ábrán a legkövérebb) alaknál szélesebb csípője vagyis nagyobb feneke volt, de a dereka és a hasa kisebb, az még nálam beleférne. De ha pl. ilyen nagy has, nem túl nagy fenék alakja van az már nem tetszene.
jan. 7. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Citromsárgával el tudnék lenni, ha melle is van hozzá és nem csak a hasa+segge telt.

Narancssárgával egyszer-egyszer még lefeküdnék, de a pirosat csak pénzért próbálnám meg kielégíteni. Ilyen BMI mellett viszont nincs garancia

jan. 7. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Más lehetőség nem lévén szövegben irom le , hogy nekem nem a testalkat a fő szempont , hanem az egész hozzá állása a szexhez , a stilusa , és a lényeges elemei : keblek , popsi , érzéki ajkak , (csupasz) szép telt punci (kisajak , csikló ) . Ugy nagy vonalakban .

Persze nyilván sejtitek férfiként irok .

jan. 7. 16:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt idealizálod de azért elég nehéz ruhán keresztül, ismerkedés során kiszúrni, hogy neki szép telt puncija legyen. Meg ez már inkább részlet, nem a testalkathoz kapcsolódik. Sokszor még a mell se evidens, mert egyesek nagyon fel tudják túrbózni, aztán mikor lekerül a melltartó jön szembe a valóság. :D
jan. 7. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös, a valóság nem szembe jön, hanem 9,81m/s² gyorsulással indul meg a padló irányába. De az olyan mell még nyakba nyomva is...

...hát nem az, amire az ember (vagy szopós csecsemő) leginkább vágyna. Bocsi, de ez az igazság. Aki mást mond az általaban hazudik

Kérdező, te férfi/nő vagy? Melyik válaszok voltak eddig szerinted korrektek?

jan. 7. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Férfiként a minél nagyobb nőket kedvelem, narancssárga, piros táblás jöhet simán. :)

32/F

jan. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!