Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsonyabb fiúknak nehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyabb fiúknak nehezebb barátnőt találniuk?

Figyelt kérdés

Én igaz hogy magas vagyok, de pár évvel fiatalabbnak látszom és nincs sikerem.

Ha egy fiú alacsonyabb (170 cm), de férfias arca, alkata van akkor gondolom ő a nyerőbb?

Sok helyen azt olvastam hogy a magasság nagy előny a férfiak esetében, de én ezt nem érzem,mert vékony testem és gyerekes arcom van.

2021. jún. 8. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Igen, nekik csak a „maradék” lányok jutnak.
2021. jún. 8. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen
2021. jún. 8. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Hát szerintem 170cm minden férfiasság mellett is nagyon kevés. Én is vékony, magas, de fiatalos vagyok és rendszeresen rámmozdulnak lányok, részegen többször is lesmároltak már.

20F

2021. jún. 8. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Előny a magasság, de önmagában édeskevés. Ahogy a férfias arc, alkat is. A ffi "csáberőt" négy dolog határozza meg: kisugárzás, stílus, személyiség és külső megjelenés. Ha valaki combos az első háromban akkor simán tud csajozni akkor is ha csak 170 cm "magas". Nem tud minden nőt felcsípni persze (senki sem tud), de megoldja hogy csajozzon.
2021. jún. 8. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Igen, nehezebb.

Nekem magad nőként fontos a férfi magassága. Ha valaki meg kifejezetten magas, 190+cm na az ahh:D legutóbb is olyan pasival volt kalandom, aki nem nézett ki jól arcra sem és alkatilag is kicsit elhízott, 0 izom kategória volt, de 195cm magas és jó fej, vagány karakterű pasi volt így vonzónak találtam miután megismertem egy kicsit

Volt nálam alacsonyabb párom is korábban, de bevallom nem valószínű, hogy újra bevállalnám

2021. jún. 8. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem találom igaznak ezt az állítást.

Nem függ össze csak a magassággal ez .

Én kb max 172 cm magas vagyok és sok esetben izgatnak is a legalább 5 cm el magasabb csajok.

Nagyon sok ilyen csaj rám van/volt kattanva mert egyszerűen ilyen a kisugárzásom.

2021. jún. 8. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Hiába a férfias arc, alkat, ha egyszer egy fejjel magasabb vagyok nálad, akkor az számomra nem férfias.
2021. jún. 8. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!