Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb fiúnak nehezebb a csajozás mint a magas fiúknak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 14:02
4/9 anonim válasza:
Igen. Nem is kicsit. Alacsony férfiként annyi esélyed van a nőknél, mint megnyerni a lottót.
6/9 Lazy Lover válasza:
Hülyeség én 157 cm vagyok sose volt gond a csajozással
7/9 anonim válasza:
168-170 cm vagyok. Nem vagyok kigyúrt, sem egy kiköpött Dicaprio. Még is összejön, ha szeretnék valamit. Ja és pénzes se vagyok. Kocsim és jogsim sincs:D24f
8/9 anonim válasza:
Nem a magasság számít, hanem a vagyoni helyzet. Egy gazdag pasi akkor is talál magának nőt, ha Hobbit méretű .... meg akkor is, ha féllábó, ha púpos, ha agresszív .... teljesen mindegy. A nők az anyagi létbiztonságért bármire hajlandók, bárkivel és bármit el is tűrnek a pervertióktól kezdve a megcsaláson, megalázáson át, a swingeren vagy akár a lelki terronon keresztül, a verésig, bármit!
9/9 anonim válasza:
Én 163cm vagyok, kaptam már meg 157cm-es lánytól, hogy túl alacsony vagyok hozzá....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!