Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért undorodtok a saját spermátoktól?
21
Ha nálad az intelligencia és kultúra fokmérője az hogy valaki a saját spetmáját eszi akkor gratulálok.
Tök jó a téma! 👍
Érdekes válaszok születtek.
De el kell fogadni mindenki véleményét. ☝️
A feleségemmel kipróbáltuk. 😁
Valójában az én fantáziámat mozgatta a gondolat, hogy milyen érzés lenne? Megkérdeztem és nem volt ellene.
Hogy a lényeget is leírjam; Kézzel kielégített és a hasamról, farkamról lenyalta a spermát és utána csókolóztunk.
Semmi undort és taszítót nem éreztem.
Aztán jött a másik gondolat, hogy a nuniba élvezés után kínyalom őt.
Ennek sem volt ellene.
Egyszer sem bántam meg, hogy kipróbáltuk.
Egyszer élünk, mi rosszat teszünk azzal, ha a saját spermánkat a párunk kérésére vagy a saját érdeklődésünkre lenyaljuk?
Fogadjuk el a másik és mások szexuális érdeklődését normális keretek között, mert addig jó a szex, ha működik.
Ha már semmi sem dobja fel a szexuális érdeklődést, akkor ott ette a fene az egészet.
Néha kellenek az újítások becsempészése a szexuális életünkbe.
Szeretkezzetek,szexeljetek, sokat,hiszen rövid az élet és csak egyszer élünk.
A mi testünkkel mi rendelkezünk.
Hát ne vonjuk meg önmagunktól azt, ami jó és érdekes a szexben számunkra, legyen az akár a saját spermánk lenyalása, megkóstolása. 😉☺️
Imádom az ilyen válaszolókat. :D
Mindenki nagyban írja hogy szereti-e vagy sem. De nem ez volt a kérdés. A kérdés az hogy ha nem szereted akkor miért nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!