Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, miért undorodtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért undorodtok a saját spermátoktól?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon izgató, mikor belémélvezés után letisztogat a nyelvével a pasi, vagy ha a cicijeimre élvez és lenyalogatja róla a spermát, vagy a számba és utána lenyelés előtt csókolózunk. Azt megértem, hogy hetero pasik másik pasi spermájától undorodnak, de a sajátjuktól miért?

2021. jún. 15. 10:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
46%

21

Ha nálad az intelligencia és kultúra fokmérője az hogy valaki a saját spetmáját eszi akkor gratulálok.

2021. jún. 15. 18:01
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem undorodok a sajátomtól, csak nem ízlik. Másétől viszont hányingerem van, ha csak rá gondolok...
2021. jún. 18. 01:25
 33/38 anonim ***** válasza:
68%

Tök jó a téma! 👍

Érdekes válaszok születtek.

De el kell fogadni mindenki véleményét. ☝️

A feleségemmel kipróbáltuk. 😁

Valójában az én fantáziámat mozgatta a gondolat, hogy milyen érzés lenne? Megkérdeztem és nem volt ellene.

Hogy a lényeget is leírjam; Kézzel kielégített és a hasamról, farkamról lenyalta a spermát és utána csókolóztunk.

Semmi undort és taszítót nem éreztem.

Aztán jött a másik gondolat, hogy a nuniba élvezés után kínyalom őt.

Ennek sem volt ellene.

Egyszer sem bántam meg, hogy kipróbáltuk.

Egyszer élünk, mi rosszat teszünk azzal, ha a saját spermánkat a párunk kérésére vagy a saját érdeklődésünkre lenyaljuk?

Fogadjuk el a másik és mások szexuális érdeklődését normális keretek között, mert addig jó a szex, ha működik.

Ha már semmi sem dobja fel a szexuális érdeklődést, akkor ott ette a fene az egészet.

Néha kellenek az újítások becsempészése a szexuális életünkbe.

Szeretkezzetek,szexeljetek, sokat,hiszen rövid az élet és csak egyszer élünk.

A mi testünkkel mi rendelkezünk.

Hát ne vonjuk meg önmagunktól azt, ami jó és érdekes a szexben számunkra, legyen az akár a saját spermánk lenyalása, megkóstolása. 😉☺️

2021. jún. 18. 03:53
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre elég fura ötletnek tűnt ez, de végül arra jutottam, hogy a saját spermámtól miért is undorodjak. Illetve ha a lányok lenyelik, akkor én is megtehetem ezt a sajátommal. Legalább egyszer, hogy megtudjam, milyen is ez nekik. Aztán mára már nincs ellenemre ez, sőt, időnként izgató is tud lenni. Persze másét nem kóstolnám meg sose.
2021. jún. 19. 17:04
 35/38 subpasi ***** válasza:
56%
én szeretem
2021. jún. 20. 01:02
 36/38 Pretorius25 ***** válasza:
A kérdésben felsorolt lehetőségek közül, csak és kizárólag az orál utáni csók jöhet szóba nállam!
2021. jún. 20. 22:17
 37/38 anonim ***** válasza:
29%

Imádom az ilyen válaszolókat. :D

Mindenki nagyban írja hogy szereti-e vagy sem. De nem ez volt a kérdés. A kérdés az hogy ha nem szereted akkor miért nem szereted.

2021. jún. 20. 22:28
 38/38 kg164 ***** válasza:
Egyáltalán nem undorodok a saját spermámtól!
2022. márc. 16. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!