Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, miért undorodtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért undorodtok a saját spermátoktól?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon izgató, mikor belémélvezés után letisztogat a nyelvével a pasi, vagy ha a cicijeimre élvez és lenyalogatja róla a spermát, vagy a számba és utána lenyelés előtt csókolózunk. Azt megértem, hogy hetero pasik másik pasi spermájától undorodnak, de a sajátjuktól miért?

2021. jún. 15. 10:34
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
9-es én is így látom, hogy ez teljesen normális kellene legyen, nagyon messze áll a pisitől, széklettől, fikától.
2021. jún. 15. 10:57
 12/38 anonim ***** válasza:
20%

#9 te fackalap, itt pont arról van amúgy szó, hogy lenyalogatja a rávert spermát a melléről, stb :D nem sikerült értelmezni ezt a rohadt bonyolult kérdést igaz ?

Amúgy meg elárulok egy nagy titkot, nem az a normális, amit te normálisnak tartasz, ez max a te normarendszered, a világ azért kicsit másképp működik.

2021. jún. 15. 10:58
 13/38 anonim ***** válasza:
89%
A sajátomtól én nem undorodok.
2021. jún. 15. 10:59
 14/38 anonim ***** válasza:
64%

Te egy biszex pasi vagy akinek ez a perverziója. Így teszel fel irányított kérdést hogy kedvező vàlaszt kapj.

Rengeteg nővel volt dolgom, de egyet sem izgatott ez. Max semleges volt, de a legtöbb visszataszítónak tartotta, mert bzis.

2021. jún. 15. 11:00
 15/38 anonim ***** válasza:
84%

#12: nem, az a normális, amit a normális emberek annak tartanak. Én normális vagyok, nem egy prűd visszamaradott senkiházi.

De elárulok neked egy titkot, mert gondolom ennyi agysejttel magadtól úgysem jössz rá: teljesen mindegy te vagy én mit tartunk normálisnak, az a normális, ami a két ember között elfogadott. Lehet te nem tartod normálisnak a spermás játékokat, vagy az anális szexet, vagy a mélytorkos szopást, vagy a 69-ezést, stb, de ha két ember szexel és ezek mindegyike vagy bármelyike közösen elfogadott és támogatott, onnantól az, neki, normális. És az összes többi csak hülye duma.

Légy elfogadóbb, légy kreatívabb, légy bevállalósabb... és hopp, kinyílik a világ, érdekesebb és élvezetesebb lesz az élet.

Ja és bocs, ha ez neked már így túl magas. Biztos vannak, akik értik.

2021. jún. 15. 11:04
 16/38 A kérdező kommentje:
Hetero nő vagyok, nem az a célom, hogy kedvező választ kapjak, sőt, aki ajánlatot ír privátban, azt tiltom. A jelenség okát akarom megérteni.
2021. jún. 15. 11:05
 17/38 anonim ***** válasza:
27%

# 15 az agysejtek mennyiségéről, azok közötti szinapszisok működéséről, esetünkben azt hiszem vitatkozhatnánk kedves barátom :D

Na és azt ki mondja meg, hogy te normális vagy ? :)

Nekem pl nem tűnsz annak, egy kifejezetten agresszív hülye fa.znak tűnsz. Azt meg gyanítom nem csináltál statisztikát hány férfi szereti a saját spermáját fogyasztani, de gyanítom azért nem lennétek többségben bu.ikám.

2021. jún. 15. 11:11
 18/38 anonim ***** válasza:
63%

#17: nem igazán érdekel, hogy egy debil GYIKes megmondóember minek tart engem :D

Szvsz elég ékes bizonyíték önmagában, ha csak összevetjük a hozzászólásainkat stílusát és tartalmát, máris komoly hátrányba kerültél :D És még én vagyok "kifejezetten agresszív hülye fa.z"? LOL

Nem, nem csináltam statisztikát, nem is ér ennyit, de szerintem meglepődnél, mennyi értelmes és nyitott ember van, akik nem olyan ostobán merev homofóbok mint te... aki elvitte a személyeskedős idiotizmus felé a kérdező topicját, elég szánalmasan :)

Mégis te vagy az elmaradott, merev, prűd és homofób, akinek kb ennyi lehet az élvezete, hogy a GYIKen kötekedni próbál, de ezt is elég bénán sikerül megejtened :)

Én remekül szórakozom a bénázásodon, de részemről ennyi volt, mert nem akarom szétoffolni szegény kérdező témáját. :)

2021. jún. 15. 11:18
 19/38 anonim ***** válasza:
31%

# 18

Te voltál aki rögtön személyeskedni kezdtél, elég aranyhal memóriád van .. :D Na a lényeg, hogy analizáltál engem igen gyorsan és kevés információból. Te szeretsz mindent úgy tűnik te megítélni, nem hagyatkozol másokra, ez szép :D tartsd meg ezt a jó szokásodat, és ha objektíve nem, saját magad számára biztos példaember leszel.

2021. jún. 15. 11:23
 20/38 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre,nem azt írtam, hogy önkielégítés után verje bele a pasi egy pohárba és igya meg, hanem azt, hogy miután a nőbe/nőre került, és a nőt izgatja és kéri tőle, akkor nyalja le/ki.
2021. jún. 15. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!