Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácok, ti kóstoltátok/nyeltétek már le a saját spermátokat?
Melegek szokták néha, vagy kíváncsiságból, vagy mert kívánják a spermát (akárcsak a csajok).
Én feltételezem, hogy heteró srácok semmilyen körülmények között nem nyelik le a saját spermájukat (nyilván másét se). Vagy mégis?
Vagy ha belevered csaj szájába, utána smároltok?
Néha meg szoktam hogy tudjam épp milyen szinten van.
Nem mindegy hogy tudod, a kövi csaj ha szereti is a tiedtől tuti okád vagy egész elviselhetőnek, ízletesnek tartja.
Nem, a hetero pasik többsége jól látod hogy nem fogja a sajátját "lenyelni" (még akkor sem ha van aki kíváncsiságból megkóstolta és annyi), vágyódni meg pláne nem fog rá.
Ettől még van aki vonzódik a "végtermékhez" de a péniszhez, másik férfihez már nem (pl. kinyalna egy "feltöltöttet"), ez is egyfajta perverzió, de egyáltalán nem általános jellegű.
igen, ha a szájába élvezek, nemcsak h smárolunk, de van h átadja nekem. ez izgatja a barátnőmet valamilyen szinten, és nekem sincs ellenemre. bár nem mondom se h jó íze van vagy hogy kellemes állaga, dehát magamtól nem undorodok. ha ő lenyeli én miért ne nyelném le?
aki undorodik tőle, az tul .képp magától undorodik? az ilyen ember saját magát se érinti meg soha?
Igen, kóstoltam már meg, többször is. Ha csaj szájában van és úgy smárolunk és közben egymásnak átadjuk az kifejezetten fel is izgat és egyből mehet is a következő menet! De a saját számba is élveztem már! (Nagy méretem van és be tudom kapni magamnak.)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!