Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak ti megkóstoltatok a saját spermátokat már?
A fiúk nagy része maszturbáláskor megkóstolja. Érdekes, hogy hogy ez összefügg az izgalom fokával. Az ejakuláció előtt még határozottan szeretnénk kipróbálni, de egy pillanattal utána elmúlik a vágy, és már taszít a gondolat. A megoldás, ha maszti közben épp a határnál megállva kijön valamennyi, de csak olyan fél elélvezés, nincs befejezve az orgazmus. Olyankor megmarad az az izgalmi állapot, ami a kóstoláshoz kell.
Az állagát olyannak találtam, mint a lágytojás fehérje, az íze kicsit sós, nem kellemetlen.
Persze, még tiniként egyszer kíváncsiságból, amikor maszturbálni kezdtem. Nem jött be, és így nőknél sem nagyon erőltetem, hogy nyeljék le.
(40/F)
Közvetlenül csak a maszturbáció kezdetén kóstoltam meg, nem kattantam rá, de nem is volt borzasztó. Magamtól sosem csinálnám megint, de orál után csóknál többnyire érzem magamat, ami nem zavar különösebben, hisz belőlem jött, saját magamtól meg nem fogok undorodni, ha meg igen, akkor ott már nagy baj lenne...
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!