Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél az ellentétes nemű saját magaddal?
Figyelt kérdés
Tehát kettő lenne belőled, csak egy fiú és egy lány. Lefeküdnél az ellentétes nemű saját magaddal? Ha igen, milyen vágyakat élnél ki?
Kort és eredeti nemet írjatok
2017. máj. 17. 18:21
2/22 anonim válasza:
Erről sokat fantáziáltam már :)
33 N
4/22 anonim válasza:
Ha jó csaj lennék, simán szúrnám magam.
34/F
6/22 anonim válasza:
Simán! Főleg, hogy akkor a másik énem ismerné minden vágyamat.
8/22 anonim válasza:
elképzeltem magam nőben. :D
valószínű olyan ronda nőt nem hordott még hátán a föld.
Nem hogy nem feküdnék le, hanem futnék teljes erőmből, nehogy utolérjen.
9/22 anonim válasza:
Igen. :D
És valószínű ugyanolyan perverz lenne, szóval minden vágyam kiélném rajta.
De még jobb lenne, ha ő gátlásos, visszafogott lenne, és úgy kapnám meg. Meg kellene hódítanom a saját énem női változatát. :"D
26/F
10/22 Ramone válasza:
Persze... Megvárnám amikor egyedül sétál hazafelé akkor elkábítanám és megerőszakolnám de kiderülne hogy èlvezem ezért megint letolnánk egy menetet miközben a női ènem szètkarmolja a hátam végül pucèran kifulladva leheverednènk a kanapèra bonantánk egy sört és rendelnènk egy pizzát majd elègedetten böffentenènk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!