Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek! Ti már gondolkodtatok azon, hogy bár kalandozni jó a saját nemetekkel, de végső párt inkább az ellentétes nemből szeretnétek választani, hogy kevesebb atrocitás érjen benneteket, több mindent lehessen?
Én valószínűleg az ellentétes nemből választanék párt hosszú távra, de igazából nem azért, mert az atrocitásoktól félek, hanem mert érzelmileg csak a nőkhöz tudok kötődni, a srácokkal csak a szex érdekelt mindig is.
22/f/bi
Párkapcsolatot lánnyal is simán el tudok képzelni, viszont házasságot csak férfival.
L
Már gondolkodtam a témán, de arra jutottam, hogy tökmindegy, milyen nemű lesz végül, akiben megtalálom életem párját. Egy másik nő kedvéért (illetve annak érdekében, hogy vele lehessek) hajlandó lennék lemondani a "kényelmes" hetero életről, ha szeretném őt. A társam megér nekem ennyit.
Persze könnyen lehet, hogy férfi mellett fogok lehorgonyozni idővel, ahogyan azt a társadalom elvárja, de az nem azért lesz, hogy másoknak eleget tegyek, hanem azért, mert beleszerettem az illetőbe amiatt, amilyen ember ő maga.
Ha tegyük fel 15-17 évesek lennétek, akkor is foglalkoztatna az a kérdés titeket, hogy vajon a barátnőtök/barátotok hosszú távon inkább mégis csak a másik nemből választana párt?
Vagy ez inkább már az idősebbeket érinti, akiknél nagyobb az esély, hogy egy illetővel örökre együtt maradjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!