Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, miért undorodtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért undorodtok a saját spermátoktól?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon izgató, mikor belémélvezés után letisztogat a nyelvével a pasi, vagy ha a cicijeimre élvez és lenyalogatja róla a spermát, vagy a számba és utána lenyelés előtt csókolózunk. Azt megértem, hogy hetero pasik másik pasi spermájától undorodnak, de a sajátjuktól miért?

2021. jún. 15. 10:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
71%

#21: értettük. És - ellentétben 1-2 homofób okoskodó idiótával - a pasik többségének ezzel nincs baja, már ha kellően magas érzelmi intelligenciával és szexuális kultúrával rendelkezik pl.

Nem feltétlenül azért, mert a pasik annyira szeretik a sajátjukat, hanem például azért, mert a jó szex, többek között, arról is szól, hogy tegyük meg a másik kedvéért ami őt izgatja, ha ez nem kifejezetten kellemetlen, fájdalmas, elfogadhatatlan a számunkra.

2021. jún. 15. 11:36
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, én személy szerint szeretem a puncinedvet, izgat. A saját spermám viszont taszít, ez ilyen egyszerű. Ezért is nem várom el a nőtől sem, hogy lenyelje. Egyszerűen (sokan) vannak, akik ettől iszonyodnak, ízlés kérdésében pedig tudományosan megalapozott, logikai következtetést és érvelést elvárni butaság.
2021. jún. 15. 11:37
 23/38 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a normálisnak az vehetnénk ami társadalmilag elfogadott. Bár ez nem jelenti azt hogy a többség az oda is tartozik és itt teljesen lényegtelen is főleg a kérdés szempontjából hogy normális -e.

Az hogy szex után valaki lenyalja a saját spermáját a nőről az egyáltalán nem homoszexuális. Legrosszabb esetben is max biszexuálisnak lehetne nevezni.

Amikor valaki mindenféle apróságra mégis rámondja akkor nekem mindig az az érzésem hogy az illető csak simán bizonytalan a nemi indentitásában.(de ez az én véleményem nem kell elfogadni :D)

Kérdező.

Szerintem ez nehéz kérdés és kicsit szélsőségesen tetted fel a kérdésedet. Szerintem legalább meg különböztethetnénk azokat akik undorodnak tőle, akik semlegesen viszonyulnak hozzá és akik szeretik.

De ettől függetlenül is nekem is például megváltozott a hozzá állásom a sajátomhoz és nem tudom hogy mitől.

Mások esetében ez szerintem lehet nevelés kérdése, homofóbia vagy annak hiánya és sok más dolog is. Akár még talán ízlés kérdése is.

Ha nagyon érdekel tényleg a téma akkor talán egy szexuálpszichológus meg tudja mondani.

2021. jún. 15. 11:53
 24/38 anonim ***** válasza:
41%
Soha egy pasim se hagyott pl csókot se miután lenyeltem. Iszok pár kortyot, és ennyi. Nem tudom, hogy miért kell ebből ügyet csinálni, eszembe se jutna ráerőltetni. Engem nem zavar a saját nedvem se, és az övé se, de ha őt igen, akkor igen, tiszteletben tartom, ez alap. Nem tudom miért kell ennyire isteníteni egy adag spermát, semmivel se leszünk előrébb, ha lenyalja rólam.
2021. jún. 15. 11:57
 25/38 anonim ***** válasza:
57%

Én pl. undorodom a sajátomtól. Mikor maszturbálok, igyekszem a wcbe engedni, vagy néha zsepi, de azt is mielőbb kidobom, mert taszít. Egyszer véletlenül az arcomba ment, majdnem elhánytam magam.

Én a nőknek sem erőltetem, sőt meg vagyok lepődve, hogy őket nem zavarja, ha a testükre vagy a szájukba megy. Ha szeretnék nem akadályozom meg, de nem elvárás.

De nyalni szeretem a lányokat és a nedvük nem zavar, sőt...

2021. jún. 15. 12:09
 26/38 anonim ***** válasza:
13%
Én imádom az enyémet. Képzeld, olyat is csináltam már, hogy nap végén a lábszagos talpaira csaptam, lenyaltam, szopogattam a lábujjairól, talpairól, átcsurgattam a szájába és így smaroltunk. Vagy a segglyukàra vertem, kinyaltam onnan és úgy smaroltunk. 🙂 F
2021. jún. 15. 12:09
 27/38 A kérdező kommentje:
Nem erőltetek rá senkire semmit, az nekem nem lenne boldogság, ha csak azért megy bele, mert kértem. Utolsó, ez már nekem nem férne bele, nem szeretnék fertőzést elkapni.
2021. jún. 15. 12:38
 28/38 Lazy Lover ***** válasza:
Én nem undorodom persze én extra perverz vagyok 😎
2021. jún. 15. 13:21
 29/38 anonim ***** válasza:
90%
Amit leírtál a kérdésedben nálam teljesen belefér. Sajátomtól miért undorodjak? Nincs vele bajom. Még izgató is ez az egész.
2021. jún. 15. 13:54
 30/38 anonim ***** válasza:
87%

Én sem undorodom tőle... fiatalabb koromban simán elspricceltem az arcomig/számig, semmilyen gusztustalanság nem lett úrrá rajtam, még csak ki sem köptem...

Manapság meg szájba élvezés után a barátnőmmel simán csókolózunk, vagy puncira/punciba élvezés után ha úgy tartja kedvem nem gond a nyalás :)

28F

2021. jún. 15. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!