Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a saját spermáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a saját spermátokról, túlreagálja a barátom vagy ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés
Ha orálisan kényeztetem és nem élvez el a számba, akkor mehet közben/utána a csók, ha viszont a számba élvez, akkor utána innom kell egy pohár vizet és szájvízzel öblögetnem kell, hogy csókolózzon velem.

2020. dec. 5. 10:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen jogos.
2020. dec. 5. 10:58
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Sokan most le fognak pontozni de a azutan hogy b*leverte a szadba érthető hogy nem akar csokolozni, mégis csak az o valadeka testnedve vagy hogy mondjam. Saját gec1jet meg miért akarná érezni. Oke hogy ti nem viszolyogtok attol hogy erezzetek a saját nedveteket de az kicsit más is
2020. dec. 5. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem miért undorodnak páran a saját nedveiktől. Én simán csókolóznék utána miután én vagy az adott lány orálisan kényeztetett/kényeztettem. Bár elhiszem, hogy valaki számára ez undorító de azért a pohár víz és az öblögetés szerintem túlzás.

F

2020. dec. 5. 11:02
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Undorodik tőle, de elvárja, hogy a szádba élvezzen?

Ha te szeretnéd, hogy a szádba menjen az más, de ha ő várja el, akkor nagyon gáz.

A szájvizes öblögetés meg túlzás.

2020. dec. 5. 11:22
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
volt olyan partnerem, aki a kinyalása után nem volt hajlandó csókolózni, s minden szopás után öblített is... Ízlések és pofonok...
2020. dec. 5. 11:26
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
Túlzás, Ha szeret akkor úgy is csókolna. Vagy ha nem akar csókolózni és nem bírja úgy akkor ajánlok olyat hogy nyelves csók nélküli szájcsókok, annál nem kell átnyúlni egymás nyelvével a másik szájába.
2020. dec. 5. 11:31
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
A barátod beteg. Ilyeneket még az elején otthagyom ha kiderül hogy undorodik TŐLE(M)! Mert ha már rákényszerít hogy leszopjam én is rákényszerítem hogy megkóstolja, mit adott. Nem szeretetszolgálat vagyok, nálam ez nem játszik. Ha ilyet tapasztalok, hogy láthatóan nem akarja, vagy megkér h öblögessek, akkor odahúzom és amíg nem számít rá beleköpöm a szájába amit adott. Érezze csak a kis k*csög.:DD
2020. dec. 5. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Én nem undorodok tőle, de nem vagyunk egyformák, szerintem meg lehet érteni.
2020. dec. 5. 11:48
 9/17 anonim ***** válasza:
37%
Én simán megkóstoltam már a saját spermám, mégsem csokolózok szájba élvezés után. Egyszerűen nem helyénvaló. Sőt, olyan véleményt is hallottam nőtől, hogy ez nagyon bu*zis, hogyha a férfi smárolni akar közvetlenül smárolás után. Azt se tudjuk sokszor, a csaj mit szól.
2020. dec. 5. 11:58
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Nálam sosem volt ilyen probléma a nőimmel. akár szopás, akár nyalás után mindig ment a csók, ha elmentem a szájába annyit azért mindig elvártam, hogy kiköpje vagy lenyelje de nem küldtem el öblögetni. elég volt ha már nem folyik a gci a szájából és szabad a csóók
2020. dec. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!