Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért undorodtok a saját spermátoktól?
Én nem kívánom magamat, a barátnőm meg elvileg kíván engem, hiszen épp szexelünk :D
Egyébként meg nem várom el, hogy lenyeljék, egy szóval nem írtam.
Csak a nyomik undorodnak. Az igazi férfinak nincs baja vele, a sajátom, belőlem jön, a csajom se undorodik tőle, le is nyeli sokszor, ha én "elvárom" tőle, elég gáz lenne ha én undorodnék.
Ahogy az igazi Nők sem undorodnak saját maguktól.
Nyilván nem az a hobbim, hogy desszertként a spermámat nyalogatom, de sokszor csókolózunk pl orál után is, így kóstoltam is sokszor, ahogy eddig szinte minden nőm is ugyanúgy kóstolta a saját ízét nyalás után smárolva...
Ez a normális.
Nem a sok prűd idióta, aki megsértődik ha a csaj nem engedi az arcára, szájába stb, de ő meg undorodik saját magától.
Külön szánalom az az igénytelen puhapöcs, aki a spermát a széklethez hasonlítja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!