Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha megváltozik szex után az "illatod" intim tájékon?
Hüvelyi folyás nincs több a megszokottnál, az állaga sem változott, viszont az illatom nem olyan mint szokott, kissé kellemetlen, pedig odafigyelek az intim higiéniára.
Ezt azután vettem észre, hogy legutóbb szexeltem és a pasi hozzám nyúlt.
Fertőzésem lehet ha nem volt megfelelő az ő higiéniája?
Az illat ciklusonként változhat,nem mindig ugyanolyan.
Szerintem ha nincsen más egyéb tüneted például folyás, viszketés, fájdalom stb. Akkor nincsen gond. Ha sokáig fenn maradna ez a szokatlan szag akkor érdemes megnézetni nőgyógyásszal
Az is lehet, hogy a Ph-d változott meg szex után. Ez természetes. Fertőzést észrevennéd, ha nincs folyásod, nem viszeket ég akkor nem erről van szó. Nekem pl annyira felborul a ph lent szex után, hogy nem is tudok 1 nél többször szexelni egymás után, mert már kellemetlen. De ez már évek óta így van:D szóval simán lehet, hogy emiatt más az illatod is. Ha nem múlik el, akkor talán kérdezd meg a dokid:)
N
Az exem peteéréskor stabilan joval "erosebb" szagú volt. Olyankor elofordult, hogy már szinte kellemetlen volt az illat. De hát ez normális volt nála. Tudtam hogy tisztálkodik, és tudtam hogy ez csak a ciklusa neki. Ha nálad is ez áll fel, akkor ezzel nem tudsz tenni semmit. Max nem nyal ki a pasid ezeken a napokon, ha érésed van vagy ha erosebb az illat kicsit.
Csak simán legyen természetes a cucc koztetek, ha erosebb a szagod nem megy le, neked meg nem kell belole nagy dolgot csinálni. Ilyen van.
Eddig nem volt az illatommal probléma.
Fura ez nekem.
Peteéréskor sem szokott ilyen erős lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!