Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozik ez valaha (szex)?
Ismerkedek elég régóta egy férfivel, igazából előbb lett nagyon bizalmas barátom, mint hogy bejött volna. Talán kezdek beleszeretni, nem tudom. Sokadik randi tali stb után kezdtünk el szexuálisan is közeledni, először csak simogatás volt, mostanra már orál is. Fantasztikusan csinálja, azzal nincsen baj, de én valahogy úgy érzem, hogy nagyon nem jön be "odalent". Mármint így kb has vonalától lefelé de ebben nyilván az intim tájék is benne van. Sokkal vékonyabb a srác mint az eddigi pasijaim, talán ezért tűnik olyan kis szerencsétlennek, nem tudom, de magamat is megleptem, mennyire erőltetni kell hogy jó képet vágjak hozzá. Pedig érzelmileg minden oké, értelmes, jókat beszélgetünk, szóval amúgy minden ok, de valahogy egyáltalán nem indít be.
Fog ez valaha változni, vagy így jártam?
Nem valószínű hogy ez változni fog. Majd jönnek akik azt mondjak h ülj le vele es beszéljétek meg. De ezen nincs mit megbeszélni, a szexuális vonzalom nem befolyásolható észérvekkel: vagy jon vagy nem. Kész.
A vekonysag mire vonatkozik? A testére vagy a farkara?
Kétféle módon lehet "még" megpróbálni javítani a helyzeten, bár ezek már olyan "művi" bavatkozások :
1. Nem találkoztok két hétig :-), őrülten fog már hiányozni és akkor legyetek együtt.
2. Csinálj atomsötétet ahol vagytok és úgy fussatok neki az egésznek. Én ezt sokszor csináltam, amikor kicsit "hátrányosabb" külsejű volt a lány, akivel voltam :-) Az együttlét hangulata, az érzések, a kéjes őrület (mármint ha ez megjön magától) változtat ezen hidd el.
Ha ezek sem segítettek, akkor sajnos kuka az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!