Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35+ Nők,férfiak! Igaz az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35+ Nők,férfiak! Igaz az, hogy 40 felett megváltozik a nő szexualis igénye? Ez az utolsó reményem.

Figyelt kérdés

Jelenleg csak heti, 2 heti 1x vagyunk együtt.

Olvastam,hogy 40 felett a nőkben megváltozik valami és sokkal nagyobb igényük lesz a szexre, az együttlétre, és talán bevállalósabbak is lesznek. Ez igaz?

Párom 35 tudja, higy ez így nem jó, rengeteget beszélgettünk erről, de nagyon sokszor van az, hogy akár 2 hétig eszébe sem jut, ha én nem hozom fel. Vagy ha eszébe is jut, akkor is azért, mert tudja hogy már ideje lenne, mert nekem biztos kell már..

Reménykedhetek abban, hogy 40+ felett ez változni fog benne?

2020. máj. 24. 07:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező.

Nem lehet általánosítani, vannak olyan nők, akik 40 felett abszolút nem igénylik a szexet, van aki igen. A menopauza után nagyon sok nő teljesen elveszíti érdeklődését a szex után.

2020. máj. 24. 07:56
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom 45 éves nő, én 38. De ő nagyon kívánja minden nap, meg én is.

1 éve vagyunk együtt.. Talán nekem szerencsém van.

2020. máj. 24. 08:06
 3/22 A kérdező kommentje:

1#. nem dobtad fel a napom. De köszönöm.Tényleg nem tudom, hogy mitévő legyek.

2. Egy év az még annyira nem sok, mi 7 éve vagyunk együtt.

Remélem sokáig kitart még nektek:)

2020. máj. 24. 08:12
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is remélem, sajnálom hogy nektek ilyen ritka.
2020. máj. 24. 08:17
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam igaz, pozitív irányba.

40+

2020. máj. 24. 08:25
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Igen megváltozik,de más pasira fog vágyni.
2020. máj. 24. 08:26
 7/22 A kérdező kommentje:
Miért mondod ezt 6?
2020. máj. 24. 08:39
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Tapasztalat.Ha valami nem működik,előbb-utóbb befigyel más is.
2020. máj. 24. 08:52
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen felesleges reménykedned. Ha most is csak kötelességből teszi.

Ha tudtok erről beszélgetni, akkor lehetne kötelező szex napokat kitűzni, de akkor meg kell adni a módját. Étterem, romantikus főzőcskézés otthon, kölcsönös masszázs, közös fürdés mécsesekkel..

2020. máj. 24. 09:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, rengeteg minden tudja a libidót befolyásolni, s nem az életkor a legfontosabb tényező, fáradság, stressz stb. de ami a legfontosabb a partner iránt érzett vágy... dobjátok fel a kapcsolatotokat, élesszétek fel a tüzet. Ha csak megszokásból történő "iparos" munka, úgy kezdtek neki mintha "na letudjuk a házastársi kötelességet gyorsan" akkor érdektelenné, unalmassá válik persze hogy senkinek sincs kedve hozzá.
2020. máj. 24. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!