Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők-Férfiak : Milyen tapasztalaitok vannak és miket tanácsolnál a másik félnek?
Itt beszélhetnénk arról milyen párkapcsolati,randizási -ismerkedési élményeink voltak már nekünk és eddigi tapasztalataink megbeszélésével segíthetnénk egymást
és a közös témákat megbeszélve mindenki jobban láthatja
hol hibázott vagy mit tegyen majd legközelebb .Közös
eszmecsere női-férfi oldalról a közös ügy érdekében.
A párkapcsolatok megromlásának számos ok-okozati tényezője van és nem sokan szeretnek róla beszélni...
Ha valamelyik fél már unja a párját, akkor a megunt fél, bármit tehet, nem lesz már minden a régi, hiszen a szerelem idővel elmúlik...Felszínre/előtérbe helyeződnek a másik fél gyengéi, mint alibi, amire lehet hivatkozni a megromlott viszony miatt...Ha két fél valóban szereti egymást, nem keresnek kifogásokat, türelmesek és elnézik a másik hibáit/gyengéit...
Ha az egyik fél a kelleténél is több hibát lát meg partnerében, akkor alapvetően már vége a kapcsolatuknak, hacsak nem ragaszkodik továbbra is a párjához, ilyenkor ultimátumokkal próbálkoznak, általában ezek az ultimátumok szinte mindig megvalósíthatatlanok, mert teljes változást követelnek a partner részéről. Ezek az ultimátumok főleg megrögzött cselekedeteik lemondására kényszerítenék a partnert...Ebben a ciklusban, már csak őrlődik a kapcsolat és benne mindkét fél egyaránt. Amennyiben az ultimátumot kapott partnernek mégis sikerül a másik fél "zsarolását" beteljesíteni, új problémák helyeződnek előtérbe és még több változás követelésével végződik...Ez egészen addig megy így, amíg a partner beismeri, hogy nem tud/akar megváltozni, ezzel biztosítja a másik félnek azt a jogot, hogy új kapcsolatba léphessen, vagy szeretőt tarthasson(titokban)...Ami, ha kiderül általában szakítással jár...
Ezért végződik rengeteg házasság válással...
Mi alapján választ párt magának egy nő?
Az első percekben minden eldölhet,nő rögtön
tudja ha ő is párkeresésben van, eltudná -e képzelni a férfival?
Női tesztek,jelzések:mire figyeljünk oda?
Hogyan udvaroljunk,mik a női elvárások ?
Sok lány akikkel már megismerkedtem és diszkóban
legtöbbször vagy útcán ismerkedésbe kezdtünk
többször megadták már mobilszámukat és ebből arra következtettem jó esélyem van nála,utána volt többszöri
első találkozás-randi is ahol én mindig önmagamat adtam és
probáltam közös érdeklődést kiépíteni,többször csókkal
is végződött a találkozó,de tudom lányoknak sem könnyű a választás és nem mindig magukra
hallgatnak ,hanem sokszor barátnőjük is beleszól párválasztásukba és féltékenységből sokszor befolyásolják
egymást a "legjobb" barátnők.Nők egy-két találkozás után
képesek eldönteni a másikról akarják-e vagy nem és többször már nem is találkoznak a másikkal.
Mindent leírtál, Te mindent tudsz, akkor minek kérdezősködni?!
Nem értem...
Az oké h a nők így meg úgy.. de azért a másik fél is tesz dolgokat... tapasztalataim szerint (legalább is akik az én környezetembe élnek pasik) mind olyanok, h összejönnek egy csajjal, de már azon gondolkoznak h ki lesz akkor ha ezzel nem jön össze a dolog. Nem, véletlenül sem arra h azzal foglalkozzanak akivel vannak. A lány a lelkét kiteszi h odafigyeljen rá, de ő nem... ő csak csajozik. És ha netán vmi rosszat tenne elvárja h megbocsáss de ha te már 1 kicsit "elbotlassz" akkor kész, dobva vagy.
Vannak erre olyanok is, akiket egy csaj pont addig érdekel amíg azt mondja h nem, nem jövünk össze. Aztán amikor a pasi meghódítja és beleszeret, akkor meg a pasi otthagyja. Lehet nem mindenki ilyen, (sőt) de nekem eddig még csak ilyennel volt dolgom.
Tehát tanács: Döntsük már el mit is akarunk! (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!