Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalaitok alapján mi a véleményetek a LifeStyle óvszerről? Jó minőségű vagy inkább válasszunk valami mást?
Üdv!
Teljesen fölösleges az extra safe, 100% -nak az sem 100%. Innentől meg már mindegy, hogy 98% vagy 98,5% a védelme.
Én kifejezetten jónak tartom a LifeStyles -t, az UltraThin és a PleasureMax nagyon jók. Kellemes -nem röhögni!- Kinder csoki illatuk van! :))
Meg van valami méregdrága a LifeStyles-ből is, valami Skin vagy valami ilyesmi a neve. Fekete dobozú. Na az nagyon jó, majdnem olyan érzést nyújt, mint ha semmi nem lenne rajtad.
Javasolnám még a Rossmanos Preventivo óvszereket is, van köztük Large (én ez utóbbit kedvelem közülük leginkább), de mindnek jó a mérete (nagy)
A Durexek közül talán az UltraThin az, amelyik kényelmesen felmegy a nagyobb cerkára is. Nálam eddig 1 óvszer durrant el 3 év alatt , és az pont Durex volt (Elite, lila doboz)
Ha kicsi a párod szerszáma, akkor Masculan -t javaslok, abból is a piros vagy zöld dobozost.
Ha átlag méretű 15-16cm körüli, akkor pedig a Rako is jó választás.
De használtam én már Lidl -ös occsó óvszert is, az eléggé szorított. Mind jó, csak a MADE IN GERMANY feliratot keresd rajta! Lényeg a jó felhelyezés, és hogy fél óránál tovább ne használj egy gumit se.
22F
(egyéb kérdésekre privát válaszolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!