Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masculan óvszerből milyen méretet válasszunk?
Recept:
1. Telefon kézbe.
2. Párod számát bepötyög, megnyomod a zöld gombot.
3. "Szia Drágám, azért hívlak, mert szeretném megkérdezni, milyen óvszert szoktál venni pontosan?"
4. Megvárod a választ.
5. "Köszi, ok. Szia."
6. Elmész és megveszed.
Kösz az értelmes válaszokat... És köszönöm azoknak akik tényleg rendesen válaszoltak. Ide se érdemes írni, mert nagyrészt ilyen válaszokat kap az ember.. Azért írtam ki, mert eddig minden méretezésű gumi amivel találkoztam, az 53mm +-1 és azért hittem azt hogy ez a 1,2,3,4 méretezés, mert ELVOLT ÍRVA AZ ÚJSÁGBAN. Szóval nem kérek becsmérelő válaszokat. Meglepetés akart lenni hogy valami különlegeset veszek most.
Azoknak meg aki ilyenkor azzal jön, hogy ha nem tudod ne csináld, meg stb.. De tudom, csak egy kicsit ezt most félrenéztem. De tudjátok inkább ilyenért írjon ide az ember minthogy nem védekezett, és teherbe esett. Szóval éljenek a kedves magyarok akik oly segítőkészek, hogy felőlük akár fel is fordulhat az ember. szóval legyetek büszkék magatokra. (Tisztelet a kivételeknek)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!