Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ Nők,férfiak! Igaz az, hogy 40 felett megváltozik a nő szexualis igénye? Ez az utolsó reményem.
Figyelt kérdés
Jelenleg csak heti, 2 heti 1x vagyunk együtt.
Olvastam,hogy 40 felett a nőkben megváltozik valami és sokkal nagyobb igényük lesz a szexre, az együttlétre, és talán bevállalósabbak is lesznek. Ez igaz?
Párom 35 tudja, higy ez így nem jó, rengeteget beszélgettünk erről, de nagyon sokszor van az, hogy akár 2 hétig eszébe sem jut, ha én nem hozom fel. Vagy ha eszébe is jut, akkor is azért, mert tudja hogy már ideje lenne, mert nekem biztos kell már..
Reménykedhetek abban, hogy 40+ felett ez változni fog benne?
2020. máj. 24. 07:51
11/22 anonim válasza:
Nálunk a swingerezés mindent megváltoztatot jó irányba
12/22 anonim válasza:
40év könyékén még a rozsdás vasszöget is elharapja;)
13/22 anonim válasza:
Teljesen egyénfüggő. Én a párommal utoljára 13 feküdtem le. Ő 43 éves, őt nem érdekli a szex.
14/22 anonim válasza:
Magam is tapasztalom a változás.
44n
16/22 anonim válasza:
Én a 6-ost tudom igazolni sajnos. Soha nem kívántam még ennyire a szexet, csak épp már másvalakire vágyok.
42 N
17/22 anonim válasza:
Szerencsés legény a választottad 42n
n mint nehéztűzérség?;)
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. máj. 24. 16:43
19/22 anonim válasza:
A 13. válaszoló vagyok. 13 éve nem feküdtünk le egymással.
20/22 anonim válasza:
A párodnak a bélflóráját kellene rendbe tenni, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!