Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » N40+nők! Igaz az, hogy 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N40+nők! Igaz az, hogy 40 felett megváltozik bennetek valami és sokkal jobban kívanjátok a szexet, az új dolgokat? A változó kornak van ilyen hatása is?

Figyelt kérdés
Férfiak, férjek is válaszolhatnak, ha ilyesmit vettek észre a párjukon.

2021. máj. 12. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Sokkal fiatalabb vagyok, mint 40, de ha ennél is jobban fogom kívánni a szexet akkor nem lesz megállás egész nap.
2021. máj. 12. 12:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Örülök, szerencsés a párod:)
2021. máj. 12. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Van akinek a béka hátsója alá huppan (főleg ha "ki sem látok a fejemből" szintig szétterhelt, vagy beragadt egy sz.r kapcsolatba), másnak meg kilő mint egy rakéta.
2021. máj. 12. 12:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 42 után iszonyúan elkezdtem kivánni, de szerintem ez partnerfüggő is. Exemmel utáltam a szexet, kin volt.

Most viszont a páromnak kisebb a libidója..de ez változó, néha másnaponta van szex de van hogy 5 nap is kimarad, na az már nekem sok kihagyás. Nekem sokkal jobb most a szexuális élet mint huszonévesen.

2021. máj. 12. 12:32
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
A párom idén tölti a 44-et és eléggé be van indulva. Én viszont nem, legalábbis rá nem, úgyhogy nálunk 10 hónapja nincs szex 🤷‍♂️ 48F
2021. máj. 12. 12:39
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Ez azért nem egészen általános jelenség. A nők nagy részének pont hogy lezuhan a libidója a negyvenes éveiben és már többé fel se emelkedik.

De van néhány nő, akiknél ez pont fordítva van, náluk az egekbe szökik a libidó. Az emberek meg ebből általánosítanak, hogy minden negyvenes nő ilyen. Sajnos nagyon nem ez a helyzet.

Én ismertem mindkettőre példát, de sajnos a lecsökkent szexuális étvágy és hajlandóság az általánosabb. Még olyan kifejezetten nyitott, swingerben járatos, nagy szexuális étvágyú nővel is találkoztam, aki szinte egyik hónapról a másikra teljesen elfordult a korábbi szexuális életétől, mondván, neki ez már nyűg, nem kívánja stb.

Ilyenek a hormonok, illetve azok hirtelen hiánya.

2021. máj. 12. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Igen,sokkal jobban kívánom.
2021. máj. 12. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
53 éves leszek, két pasival szoktam szexelni egyszerre, nagyon kívánom és élvezem.
2021. máj. 12. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös akkor küld el hozzám, majd én elkényeztetem.
2021. máj. 12. 18:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
40 felett én is úgy elkezdtem kívánni a szexet mint még addig soha. Ez volt néhány évig. Most egy ideje meg igen hullámzó lett. Hetekig megőrülök érte, utána szintén hetekig meg bármit csinál férjem, nem tud rávenni.
2021. máj. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!