Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
N40+nők! Igaz az, hogy 40 felett megváltozik bennetek valami és sokkal jobban kívanjátok a szexet, az új dolgokat? A változó kornak van ilyen hatása is?
Én 42 után iszonyúan elkezdtem kivánni, de szerintem ez partnerfüggő is. Exemmel utáltam a szexet, kin volt.
Most viszont a páromnak kisebb a libidója..de ez változó, néha másnaponta van szex de van hogy 5 nap is kimarad, na az már nekem sok kihagyás. Nekem sokkal jobb most a szexuális élet mint huszonévesen.
Ez azért nem egészen általános jelenség. A nők nagy részének pont hogy lezuhan a libidója a negyvenes éveiben és már többé fel se emelkedik.
De van néhány nő, akiknél ez pont fordítva van, náluk az egekbe szökik a libidó. Az emberek meg ebből általánosítanak, hogy minden negyvenes nő ilyen. Sajnos nagyon nem ez a helyzet.
Én ismertem mindkettőre példát, de sajnos a lecsökkent szexuális étvágy és hajlandóság az általánosabb. Még olyan kifejezetten nyitott, swingerben járatos, nagy szexuális étvágyú nővel is találkoztam, aki szinte egyik hónapról a másikra teljesen elfordult a korábbi szexuális életétől, mondván, neki ez már nyűg, nem kívánja stb.
Ilyenek a hormonok, illetve azok hirtelen hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!