Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok ez változó, hogy kire mennyire indultok be?
Álló farokkal várom a PlayStation 5 megjelenését.
(komolyan)
Szerintem a legtöbb srácnak van egy női szépségideálja, ami nem feltétlenül egyenlő a tömegek által mondott legjobb csajokkal. Nekem is van egy olyan női ideálom, aki irtózatosan bejön, de a legtöbb srác hülyének gondol miatta, hogy pont ez a lány tetszik. :)
Az, hogy mennyire indulunk be, az attól függ, hogy milyen régen nem volt szex... :D
Nekem első az, hogy vonzónak találjam, vagy pedig megfogjon benne valami csábító. Utánna jön az, hogy ápolt e és hogy mutatja magát (megfelő smink, ruha az alkatához személyiségéhez stb.)
Második, hogy be e tud indítani a semélyiségével. Ez sem konrét mik azok amin ezen belül fel tud izgatni.
Az viszont biztos, hogy aki élettelen kirakati bábuként nyilvánul meg arra nem nagyon tudok beindulni. Mert egyből az a kép jön be, hogy az ágyban olyan lenne mint egy guminő..
Igen, persze hogy változó. Neked sem egyformán csorog a nyálad a 3 napos krumplistészta és az érett eper láttán.
Függ attól mennyire édes a csaj (külső, főleg test és belső dolgok-gesztusok).
Akkor nem bírok magammal, ha érzem hogy AKAR engem.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!