Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte más is úgy h teljesen megváltozik a személyisége ha szexre kerül a sor?
Figyelt kérdés
Én egy nagyon csendes és visszahúzodó lány vagyok. De ha szexre kerül a sor teljesen más leszek. Mint egy kiéhezett k.... aki nem akar mást csak h alaposan megkúrják sokszor... nem tudom kontorollálni és aggodok h mi lesz akkor ha majd rendes kapcsolatban ez visszataszító lesz. 21/L2018. aug. 15. 15:52
1/10 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy szex közben szabadjára engedi az érzelmeit, és például minden erejével a partnerére zúdítja?
2/10 A kérdező kommentje:
Részben igen. De igazábol ha csak a szexre gondolok akkor is ilyen vagyok. Iskolás koromban is nem egyszer kellett wc-ben masztiznom mert nem birtam magammal. Elég csak a szexre gondolnom és beindulok. És ez olyan nekem mintha nem én lennék.
2018. aug. 15. 16:14
3/10 anonim válasza:
En is ilyen kiehezettebb tipus vagyok. Ez a pasiknak altalaban bejön. Az mas kerdes, hogy az enyemnek pont nem es totál kivagyok emiatt. 😂😂
4/10 anonim válasza:
Én is felszabadultabb vagyok közben, nincs ezzel baj.
L/20
7/10 Williamspear válasza:
Semmi gond nincs ezzel! 😊
Egyébként nagyon tudjuk imádni ha a Nő a hétköznapi mindenben csendes majd amikor a szexre kerül a sor akkor "letépi" a péniszünket! 😍
Nem változik meg a személyiséged csak kinyílik! 😊
Sőt azt mondhatnám nagyon jó személyiséggel vagy megáldva! 😊
Az a férfi akivel komoly kapcsolatba kezdesz és ezt negatívumként említi meg azt rögtön dobd!
Javaslatom oka egyszerű.
Elfogadja a szenvedélyessegedet mint ajándékot s mivel nem becsüli birtokolni és nem élvezni akarja azaz önző!
Egy ilyen férfi nem érdemel meg egy ilyen jó nőt!
Tapasztalt F
8/10 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen csajokat! ;)
9/10 anonim válasza:
hát hallod én jól meg bsználak!
10/10 anonim válasza:
am én aszógépleszek, állat de szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!