Ha valakinek bizonyos ok folytán megváltozik a személyisége (és nem a legjobb irányba) van esély rá hogy valaha is visszajön a régi énje?
Lassan 5 hónapja, hogy elvesztettem az Apukámat, aki mindennél fontosabb volt nekem. Apás voltam mindig is, nem anyás...A személyiségem úgy veszem észre, hogy 180 fokot fordult...pl.: régen szinte mindenre úgymond mosolyogtam, csak hogy kerüljem a konfliktusokat, szinte mkire ráhagytam dolgokat ugyan emiatt...De most úgy vagyok, hogy sokszor számomra is meglepő a nyersségem, a túlzott őszinteségem. (Régen is őszinte voltam, de akkor mérlegeltem, hogy elmondjam e a véleményem, holott tudom h nem tetszene az illetőnek, vagy sem...most ez valahogy abszolut nem érdekel, ha emiatt megutál valaki mert őszinte vagyok) Régen penge idegzetem volt, most eszméletlen ingerlékeny vagyok. Régen imádtam a vidám színeket, most rá sem bírok jóformán nézni...
Szóval a kérdésem fent le van írva...Van némi esélyem hogy egyszer visszajön a vidám, mosolygós énem?! Vagy mostmár ennyi idősen (23) marad a nyers, túlzott őszinte, "nem törődöm" énem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!