Azt mondják hogy a vörösbor bizonyos mennyiségben egészséges. De melyik vörösbor a legjobb? Száraz, édes stb.
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 10:18
1/6 anonim válasza:
Az egészséges mennyiség NAPI 1 dl, nem több. Az, hogy édes vagy száraz, mindegy, de csak igazi, szölöböl készült bornak van jó hatása.
2/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a vörösbor édes legyen, ahhoz cukrozni kell - ami ugye nem túl egészséges. Tehát inkább a száraz. És nyilván nem a teszkós 100 Ft/5 literes kiszerelés, ami szőlőt se látott soha.
3/6 anonim válasza:
Maximum 1 deci egészséges naponta!
5/6 anonim válasza:
10:33-as "Ahhoz, hogy a vörösbor édes legyen, ahhoz cukrozni kell "
Ez hülyeség, az édes vörösbort NEM cukrozzák, magától marad benne még cukor a szölöböl.
6/6 anonim válasza:
"az édes vörösbort NEM cukrozzák"
Már amelyiket...
Nyilván a borász nem fogja azt mondani, hogy "bizony, telenyomtam cukorral".
De azért ha minőségi magyar borokról beszélünk, akkor alapvetően a száraz vörösborok dominálnak (illetve a Tokaji Aszú, de az nem vörös).
Ezért mondtam, hogy száraz bort vegyen a kérdező, azzal kevésbé lehet mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!