Miért hallok bizonyos dolgokat elôre?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja tapasztalom az esetet. Másodpercekkel kimondás elôtt mintha hallanám, hogy mit akar mondani valaki akivel beszélek és ki is mondja. Ez nem lehet telepátia, hanem valami más. Rossz elôérzetem van és nem rég 1-2 napja el is mentem vérvételre és beutalót is akartam kérni ct-re, mert a bal fülem is iszonyatosan zúg 1-2 hete. Már rákra is gondoltam, de végül nem adott beutalót mert a fülzúgáson és a fejfájáson kívül nem volt panaszom.2013. dec. 11. 15:36
1/2 anonim válasza:
Néha nekem is van, hogy tudom mit akar mondani a másik, de szerintem ez nem betegség tünete. Ilyen néha van. Az agy ki tudja következtetni. Aztán lehet, hogy olyan mintha hallanád, de ez az élmény csak az agyadban keletkezett.
A fülzúgás, fejfájás vérnyomás miatt is lehet, de azért is mert pl becsípődött egy ideg valahol, vagy akár a fogadtól is, pl ha begyullad meg stb stb...
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs vérnyomás gond. Akkor a kikövetkeztetés maradt.
2013. dec. 11. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!