Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mit tenne a helyembe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyembe? Szeretem, de mással is jó lenne csinálni.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jelenleg van egy 4 éves kapcsolatom, előtte is volt egy hosszú kapcsolatom.

Az a helyzet hogy eddig csak ezzel a két lánnyal feküdtem le, akivel most vagyok már 4 éve ő már azt akarja hogy költöztünk össze és ha meg van minden már mihamarabb legyen gyerek stb.

Szar érzés bele gondolni hogy úgy öregednék meg férfi létemre hogy egész életembe 2 lánnyal voltam és nem használtam ki a fiatalkoromat és lehet később megbánnám.

Nem tudom néha mit tegyek, szeretnék vele maradni mert lehet még egy ilyen lányt nem találnék, meg hát elég szép is jó nő is, de mégis más lányok is felkeltik a figyelmemet, meg azért jó lenne még néhány csajjal lefeküdni.

Tudom hogy bunkóságnak tűnik ez az egész amit itt le írok de biztos más is volt már hasonló helyzetben, ti mit szóltok ehhez az egészhez?

2021. jún. 4. 02:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha most ezen kattogsz akkor később ez méginkabb fog foglalkoztatni ahogy idősödsz, egyre inkább bánni fogod, hogy nem élted meg a vágyaidat és frusztráló lesz és ez egészen biztos a kapcsolatod rovására fog menni. Az ilyen kapcsolatokban szoktak lenni a sorozatos megcsalások később... Most még szerintem, még ha baromi nehéz is, az lenne a legjobb megoldás ha szüneteltetitek a kapcsolatotokat, megéltek némi laza csajozast (pasizast) Aztán ha tényleg ti vagytok egymásnak valók, akkor később újra kezdhetitek 🤷‍♀️
2021. jún. 4. 11:37
 22/28 A kérdező kommentje:

Tudom, viszont gondolkodtam a szüneten de korábban javasoltam neki azt mondta szó se róla ő nem akar ilyet.

Nem mondom hogy nem kívánom őt, de más lányokkal is simán bele mennék a dugásba.

Nehezen utasítottam el eddig sok lányt és voltam inkább velük távolságtartó,viszont ilyenkor rosszul éreztem magam mert legszívesebben kavartam volna velük.

2021. jún. 4. 11:46
 23/28 anonim ***** válasza:

És most mit szeretnél, milyen választ adjunk? Az sem jó neked, ha soha többé nem fekszel le mással, csak a barátnőddel, meg szakítani sem akarsz. Már minden lehetséges opciók leírtunk, azt is leírtuk miért lenne jobb most egy szakítás, mint később. Ennél többet nem nagyon tudunk mondani. Elmúlni a vágy nem fog, és előbb utóbb úgyis tönkremegy ez a kapcsolat.

Ez a kapcsolat már akkor halott lett, amikor benned megfogalmazódott az, hogy te igenis több nővel akarsz lenni, mint kettő.

Vagy most szakítasz, vagy pár év múlva, de akkor meg rosszabb lesz. Igazából ez a két választásod van, mert az, hogy nem maradtok együtt az fix.

2021. jún. 4. 11:53
 24/28 A kérdező kommentje:
Egyikőtök sem volt még hasonló helyzetben egyébként?
2021. jún. 4. 12:00
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha jól látom a 7-es válaszoló pont ugyanebben a helyzetben volt és még korban is hasonlóak vagytok. Tanácsokat is adott és teljesen logikusan levezette, hogy mi várható és mi lenne a legjobb döntés.

Egyébként én is voltam ilyen helyzetben. Ugyanazt tudom én is mondani, mint a 7-es.

2021. jún. 4. 12:04
 26/28 A kérdező kommentje:
Akkor valszeg ebből előbb utóbb szakítás lesz /vagy megpróbálom vele ezt megbeszélni bár ez lehetetlen.
2021. jún. 4. 12:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

#18-as vagyok.

Nem trollkodom. Ha valakinek más a véleménye vagy a meglátása vagy más dolgok történnek vele, akkor az már automatikusan troll? Úgy használja már mindenki ezt a szót, mintha kötelező lenne...... Meg ezt a legkönnyebb rásütni valakire. "Troll vagy!" Aztán már mondhatsz bármiről bármit, már nem lényeg mit mondasz, mert valaki már letrollozott....

Ő nem akar dugni senki mással. De ő tudja, hogy csak őt szeretem és nem hagynám el. De nekem meg van adva a lehetőség, hogy ha valahol úgy alakul, akkor ne hagyjak ki egy kalandot. De csak ésszel csináljam, az egészség fontos :)

Az, ha a másik féltékeny, az azt jelenti, hogy nem biztos abban, hogy ő meg tud tartani téged. Az én feleségem eléggé biztos benne, hogy meg tud tartani engem :) És eszemben sincsen elhagyni őt másért.

Meg úgy van vele, hogy addig éljem ki magamat, amíg lehet, ne akkor, amikor már gyerekeink is vannak.

Meg úgy van vele, hogy nekem is csak egy életem van, abból hozzam ki a maximumot.

2021. jún. 4. 14:16
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is úgy működik, hogy együtt vagyunk, együtt is akarunk maradni, szeretjük egymást, gyerekeink is vannak. De ha másokkal akarunk szexelni akkor azt lehet. A szex "csak" élvezeti forrás. Nincs kisajátítás, birtoklás. Miért tiltanám meg, hogy más is élvezze a testét, ha az neki izgalmas? Én is, ő is ha megkívánunk másik testet, akkor nincs megtiltva a szex. Ráadásul az, hogy megvan a hódítás élménye másokkal, az a mi szexuális kapcsolatunknsk is jó. Ez 10+ éves házasságnal kifejezetten pozitív hatású nálunk, hogy néha egy kis tinivel szex, néha egy idősebbel, egyszer vékonyabb nővel, vagy máskor kis husisabbal vagy swingerben többes szex idegenekkel stb. Most ha havonta három négyszer van szex mással is,az csak változásság, élmény és az otthoni napi szex is izgalmasabb. Ezt nem tudnátok így megdumalni ti is? Legalább kipróbálni működik e nálatok is, aztán ha nem akkor le kell zárni.

37F

2021. jún. 7. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!