Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti a helyembe mit csinalnatok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a helyembe mit csinalnatok? Lehet nem szeretem igazan a baratnomet.

Figyelt kérdés
2 honalja vagyok egyutt a baratnommel en 18 eves vagyok o 16. Elvettem a szuzesseget es rajottem hogy meg az exemet szeretem akinek vam baratja. Minden nap gondolok az exemre. Mit csinaljak a jelenlegi baratnommel? Kotodok hozza de megse annyira mint az exemhez. Valtozhat meg) lehet nem leptem tul rajta

2020. febr. 4. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Téged nem Patriknak hívnak?
2020. febr. 4. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szépen kihasználtad a barátnődet... Az exed lehet nem akarja újakezdeni veled, oka volt, hogy szakítottatok, ha most összejöttök véletlen, akkor amézeshetek 2-3 hétig fognak tartani utána előjönneka problémák, mai a kapscolatban probléma volt az ezután is most is probléma lesz...ha nem léptél túl rajta, minek kezdtél új kapscolatba? Ez csak efllángolás van egy biztos kapcsolatod, becsüld meg a jelenlegi barátnődet és ne játszadozz a lányokkal!
2020. febr. 4. 22:47
 3/8 October15 ***** válasza:
100%

Csak gratulálni tudok...

Normális emberek azért 1-2 hét alatt rájönnek hogy egy szakítás után önigazolásból jönnek össze / ismerkednek xy-al. Neked ehhez 2 hónap kellett + a többi. Hát rendesen kicsesztél szegény lánnyal. Már ha érzékeny az ilyesmire. Simán lehet hogy a szüzesség rész nem hatja meg különösebben, de a többiért ki fog belezni afelől nincs kétségem. :)

2020. febr. 5. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod mégsem szereted, mond el neki hogy akármennyire is kedveled stb neked más tetszik és nem akarsz vele kib*szni viszont neked nem kell ez a kapcsolat. A felettem lévő marakodásnak semmi értelme, btw én is voltam már ilyen helyzetben és ugyanúgy szar mint a másik félnek mert akármennyire nem akarok az illetőnek ártani akkor is muszály mert ne várja el senki hogy olyannal legyek akivel nem akarok. Semmi tisztességtelent nem tettél vele, a szüzességéről meg annyit hogy valószínű pont emiatt lesz neki szar hogy megismert téged úgy gondolta te vagy rá a megfelelő hogy első legyél számára aztán szakítotok, nyilván nem örökké tartanak ezek a kapcsolatok az meg mindegy hogy 2 hónap vagy 2 év.
2020. febr. 6. 02:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy mindkettot szeretem az exemnel nem lenne eselyem meg nem jonnek msr vele ossze de meg mindig szeretem tudat alatt(3 evig voltunk egyutt ) a mostani baratnomet is szeretem de az exem jar mindig az agyamba meg az almaimba is.

Osszessegeben szeretem a mostani baratnomet de azt erzem nem elegge mert az exem iranti erzelmek elnyomjak a baratnom fele valo erzelmeket

2020. febr. 6. 08:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Eleinte nem ereztem ezt az erzest meg (az ismerkedos szakaszba se) 1-2 hete jott elo megint hogy szeretem az exemet lehet... lehet hkgy egy hirtelen fellangolas?
2020. febr. 6. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy fellángolás-e, én mindíg el bírtam nyomni magamban az érzelmeket nagyjából. És egyszerre dönteni a szivemmel és agyammal. Ha a kapcsolat egészséges és nem megterhelő vele maradni akkor maradj vele, ha csak strapálod magad hogy mással jobb lenne akkor hagyd el mert neked lesz rossz.
2020. febr. 6. 20:53
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ez hagy az exedet, már ő se kedvel tzéged, egyenlőre ne szakíts a barátnőddel, mert azt még megbánnád szerintem
2020. febr. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!