Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok, van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, van ötletetek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy folyamatosan rágörcsöltem erre a szerelem témára. Konkrétan mindenhol azt keresem mert szeretnék megismerkedni valakivel, mivel lehet ez hülye indok de mindig látom hogy a barátaimnak körülöttem boldogok a kapcsolatukkal és én is szeretném ezt érzeni, megtapasztalni milyen ez, csak már annyira rágörcsöltem, meg szeretném hogy folyton ezen agyalok meg nem tudom hogy is kezdjek neki ennek, mivel nem tudom hogyan lehetne ismerkedni.
2019. aug. 16. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan úgy vagyok ezzel ahogy te. Én eddig csak interneten ismerkedtem, de egyik taliból sem lett kapcsolat, mert erőltetettek lettek volna. Tudom, hogy idegesítő az a mondat, hogy "várd meg amíg magától jön", de szerintem lehet igaz. Én most ezt teszem, mert épp egy ilyen erőltetett kudarcon vagyok túl. Tényleg nem kell rágörcsölni, mondjuk nem tudom, hány éves lehetsz. Én még nem vagy túl idős. 18-19 évesen már lehet jobban ráparáznék.

16/L

2019. aug. 16. 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 idén töltöttem be a 18-at szóval ezért kezdtem igazán ráparázni, de igyekszem várni
2019. aug. 16. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerkedni akarsz, akkor ismerkedj. Ha nem jön össze, ne sz@rj be, hanem állj tovább. De legfőképp: ne görcsölj rá!

18/L

2019. aug. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!