Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyembe?
Szóval nekem alakulóban van egy távkapcsolatom és tudom ,hogy a fiú szeret de úgy érzem jobban szeretem a legjobb fiú barátomat mert vele mindennap találkozok és őt jobban szeretem de nem igazán tudok rajta kiigazodni
1 éve elmondtam neki ,hogy tetszik nekem a válasza az volt "miért én" nem tudom ez most jó vagy rossz de szerintem rossz
Mindennap beszélünk és mikor elmondok neki valamit akkor mindig emlékszik rá pl meséltem neki szeretem ha hátulról ölelnek meg és ő úgy szokott elkísér mindig a buszmegállóig és szokta mondani ,hogy nagyon szeretne barátnőt legszívesebben azt mondanám itt vagyok én:( mikor egymás mellett ülünk megszokta simogatni a lábam
Ha megölel más lányokat mindig nagyon féltékeny vagyok
Nem igazán tudok rajta kiigazodni szerintem csak játszik velem gondolkoztam rajta ,hogy újra felhozom a témát de hülyeségnek tartom mert egy idő után úgyis elkezd majd érezni valamit irántam(vagy nem:D)
Tudom most mindenki azt gondolja miért nem a másik srácot szeretem azért mert ő 8 évvel idősebb is nálam meg messze is lakik ezért a legjobb fiú barátomat szeretem jobban
Előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de úgy látszik, hogy a szerelemben is fogni kell még a kezedet...
Figyu te tudod kit választasz, és szintén te tudod, hogy hol kapsz több törődést és több szeretetet.
:)
A távkapcsolatot a saját érdekedben hagy, főleg ennyi korkülönbséggel! Mellékesen megjegyzem, NEM szeret, csak hazudik, te meg még túl naív vagy. Eszedbe ne jusson képeket küldeni magadról neki, mert egy idegenben nem lehet megbízni!
A másik fiú tetszik neked, próbálkozz be nála, mert esélyes, hogy neki is bejössz, csak nem mer lépni.
Szerintem fiatal vagy még a távkapcsolathoz, úgy értem kár lenne belekezdeni. Nem lebeszélni akarlak róla, meg függ a távtól is, de szerintem ennyi idősen még van bőven lehetőséged a környékeden is. A 8 év pedig tényleg nem kevés, szerintem engedd el a távkapcsolat gondolatát és a srácot is. Neki lassacskán családban kellene gondolkodnia és hosszabb távon, te viszont még bőven ráérsz.
A legjobb barátoddal pedig nem igazán tudsz mit csinálni szerintem. Te adtál jelet, bevallottad az érzéseidet. Most rajta lenne a sor, hogy lépjen valamit. Viszont kicsit naivnak tartom a gondolkodásodat, a szerelem nem olyan egyszerű, főleg ha már jó ideje legjobb barátok vagytok. Én azt javasolnám, hogy a saját érdekedben nézegess más fele.
Eszem ágában sincs neki képeket küldeni :D
Tudom az lenne a helyes dolog ha nem foglalkoznék vele és csak barátként tekintenék rá de nem tudok mert mindig azt várom hátha csoda történik de nem fog soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!