Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?!
Van egy lány akit nagyon szeretek és tudja hogy szerelmes vagyok belé elmondtam neki mindent igen elmondtam de neki sajnos van barátja és annyi minden kozénk áll sajnos de én harcolok érte és annyi mindent megtettem érte és nem tudom de úgy erzem hogy felesleges vagyok számára
Most sajnos fasirtban vagyunk de akkor is akarom kivánom nagyon és a csillagokat is lehoznám neki és az a baj hogy a osztálytársam tehát mindennap néznem kell és csak álmodozni róla valaki valami tippet vagy valami észeru tanácsot köszönöm!!!! Vagy esetleg ha lenne kedve egy lánynak ismerkedni abba is benne vagyok! Vagy nem tudom hogy felejccsem el.És persze ne értse felre a lány aki olvasa hogy csak egy potlek mert nem potleknak kénna hanem arra hogy valaki igazán megbecsuljon köszönöm a válaszokat!!😞
Szerintem, ha van barátja akkor inkább próbálj továbblépni, és elfelejteni. Nem tudom hogy a barátjával hányadán áll, de ha minden rendben van a kapcsolatukban valószínű nem fogja otthagyni érted. A biztosat a bizonytalanra/kalandra nem hiszem hogy lecserélné. Szóval szerintem keress olyan valakit, aki viszon szeret.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!