Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátonom akibe szerelmes vagyok.Általanosba osztálytársak voltunk és már akkor szerettem nagyon.Egy suliba vettek fel. Sokaig nem akartam neki elmondani hogy mit érzek nehogy rá menjen a barátság. Egyszer elmondtam de nem valszolt semmit. Valahogy a középsuliba nem vagyunk annyit együtt és kevesebbett beszélümk(más szakon van). Csökkent amit érzek iranta de meg így is rá gondolok ha meg találkozunk utána meg semmi másra nem tudok gondolni. Ma is együtt jöttünk elköszönéskor megölelt és mondtam hogy majd beszélünk. Nap közbe írtunk egymasnak messengeren pedig nem szoktunk. Rá írjak este vagy mi legyen?2018. dec. 1. 14:42
1/3 anonim válasza:
Írj!
És hívd el valahová! Ha nemet mond, akkor van kanja!
2/3 A kérdező kommentje:
Miközve vonaton dumaltunk mondta hogy nincsem. De pont olyan volt mint régen mikor nagyon sokat együtt voptunk
2018. dec. 1. 14:58
3/3 anonim válasza:
Ha holnap találkoztok és már beszéltetek nem ajánlom a ráírást,eléggé nyomulósnak nézne ami általában nem jó.Nyugi középiskola kezdéskor szokni kell a környezetet meg minden,megérthető h kevesebbet beszéltetek.HA egy vonattal jártok akk könnyű ügyed van,minden nap mesélhettek,napotokról meg minden.A lépéshez nagyon nem tudok mit mondani,ne légy rámenős és a barátságotok biztos nem fog elveszni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!