Hogyan lehet ezt megoldani, mert ez a helyzet már nagyon elkeserítő! Mit csinálnátok a helyemben?
Ismerős helyzet, az én apámmal is ezt csinálta egy ilyen kategóriás nő..
Telebeszélte a fejét, hogy egyedül marad, ha őt elhagyja, nem lesz sikeres, együtt többre viszik, a gyerekek csak hátráltatják, "bezzeg Angliában 18 éves koruk után elvannak felejtve a gyerekek", közös családi kasszájuk van, a nő 1 forintot se rakott bele, mindig elverte apám pénzét, a gyerektartással is cseszegette, hogy fizessen kevesebbet stbstb..
Ilyen nővel nem tudsz mit kezdeni, sajnos lehet, hogy már veszélyesen megfenyegette apádat pl kinyírja magát vagy őt, megkeseríti a gyereke életét, csak erről mélyen hallgatnak.
Felejtsd el őket, msát nem tehetsz, nem 16 éves vagy, de ha úgy érzed, hogy valami nem oké, próbálhatsz segítséget kérni szakembertől, és ide nem kell az ő engedélye, ha ön és közveszélyes vagy az áltaqlat felsorolt problémái vannak.
Én apámmal is kb. dettó. Jó, ő soha nem hagyta el, de amint összeköltöztünk, én megszűntem számára létezni és azóta sem igazán...
Mit tehetsz? Nagy ívben szrsz rá, esetleg elmondod, milyen szr szülő volt, és mennyi fájdalmat okozott neked, amiért kidobott.
Én is ezt teszem, ha jön apa, akkor elbeszélgetünk, amúgy nem érdekel, mert szülőként - sőt, emberként is - megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!