Borzasztó nehéz a helyzetünk! Ti mit csinálnátok a helyünkben?
"dolgoztunk aránylag jól megvoltunk. Aztán kimentünk külföldre dolgozni de onnan mikor visszajöttünk kénytelenek voltunk az anyósékhoz beköltözni."
Miért mentetek ki külföldre, ha itt elég jól, nyugiban megvoltatok?
De ha már, akkor minek jöttetek vissza anyós nyakára?
Nem túl logikus.
Munkahely:
- nem mész be
- bemész, elküldöd a halál izéjára a főnököt
- vmilyen felvételt készítesz a zaklatásról és 1. megzsarolod
2. feljelented
"De viszont attól is félek hogy az anyósomék és a többi ember mit szól hozzá hogy felmondok egy nap után. "
Miért? Megvernek? Kirúgnak? Kinevetnek? Így is egyfolytában piszkálnak. Nem mindegy?
Amíg nem költöztek el, addig ez lesz. Te meg tűrsz.
Hát mondjuk elmondod a párodnak, hogy a főnököd szexuálisan zaklat és ezért nem mész többet. Ha ezt nem képes megérteni, akkor hagyd ott a francba. Ha megérti akkor támogatni fog, nem lesz semmi gond.
Amúgy miért nem kerestek egy kis albérletet? Persze az olcsó az azért olcsó, mert vacak, de nem érné meg átmeneti megoldásként a megőrülés helyett?
Mondjuk én eleve nem maradtam volna csöndben ha a főnök a seggemhez dörgölődik vagy a mellemet csikizi. Tuti hangosan, hogy a kollégák is hallják szóltam volna, hogy
- URAM! Menjen hátrébb mert lassan a valagamban van, és ne fogdosson. Én dolgozni jöttem ide.
Az irodájába se mentem volna be. HA mégis akkor rögtön a témába vágtam volna, hogy nem tudom mit akar, de fejezze be, mert én erre nem vagyok kapható
De ha te csak csendben álltál ott, és egy hangot nem adtál a nem tetszésednek akkor a főnök akár hiheti azt is, hogy ő is bejön neked. Végül is nem panaszkodtál.
Mondjuk azt én sem értem, hogy ha jó munkátok volt, minek mentetek külföldre.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos az egy dolog hogy jó helyünk volt de 70000-ből nem igazán lehet megélni .. Ezért próbálkoztunk külföldön de undoritóak voltak a körülmények és nem annyit fizettek amiben megegyeztünk ezért jöttünk vissza :/ Párom rendkivül megértö, azt mondta ne menjek már ma se be oda dolgozni keritünk másik helyet igy hogy tavaszodik talán több lehetőség lesz.De a "családnak" még nem mertem bevallani húzom hétföig aztán reménykedek benne hogy kicsit legalább most megértöek lesznek.
Egyébként egyértelmüen jeleztem a fönökömnek a nem tetszésem, rajta a gyürü az ujjamon, tudja hogy vőlegényem van és megmondtam neki hogy nem szeretem ha hozzámérnek. Az irodába pedig sajnos munkavédelmi előadás cimszó alatt kötelezö volt bemennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!