Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mit tenne a helyembe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyembe? Szeretem, de mással is jó lenne csinálni.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jelenleg van egy 4 éves kapcsolatom, előtte is volt egy hosszú kapcsolatom.

Az a helyzet hogy eddig csak ezzel a két lánnyal feküdtem le, akivel most vagyok már 4 éve ő már azt akarja hogy költöztünk össze és ha meg van minden már mihamarabb legyen gyerek stb.

Szar érzés bele gondolni hogy úgy öregednék meg férfi létemre hogy egész életembe 2 lánnyal voltam és nem használtam ki a fiatalkoromat és lehet később megbánnám.

Nem tudom néha mit tegyek, szeretnék vele maradni mert lehet még egy ilyen lányt nem találnék, meg hát elég szép is jó nő is, de mégis más lányok is felkeltik a figyelmemet, meg azért jó lenne még néhány csajjal lefeküdni.

Tudom hogy bunkóságnak tűnik ez az egész amit itt le írok de biztos más is volt már hasonló helyzetben, ti mit szóltok ehhez az egészhez?

2021. jún. 4. 02:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Azt kellene tudni, hogy a hosszútávú célod a családapaság vagy az 50.000 strigulás donhuánság. Ha előbbi és ezt a pároddal szeretnéd és tudnád megvalósítani, akkor felesleges itt FOMOzni, nem hagysz ki semmit, ettől nem kell félned. Amennyiben utóbbi, akkor ne etess évekig komoly lányokat, az idejüket rabolva. Nem olyan qrvabonyolult.
2021. jún. 4. 02:35
 2/28 anonim ***** válasza:
69%

Szia. A legjobb barátnőmnek a jelenlegi kapcsolatában ő az első nő az életében a pasijának. A srác 27 éves, 4 éve vannak együtt,de a barátnőm simán belemenne a későbbiekben abba, hogyha bármelyikőjük is szeretne még mással is szexelni, hogy esetleg hármasozzanak, vagy négyesezzenek (párcserés szex ugye). Nincs benne egyáltalán biszexuális hajlam, teljesen heteró, mindezt csak azért tenné meg, hogy így mindketten kiéljék azon vágyaikat, hogyha mással is szeretnének lenni. Így úgy gondolom, hogy talán ezt megtudnád beszélni a barátnőddel, vagy csak rákérdezni.

Számomra viszont ez nem férne bele egy párkapcsolatba. Sem a hármas, sem a párcserés szex, sem a nyitott kapcsolat, a megcsalás meg végképp nem.

2021. jún. 4. 02:38
 3/28 A kérdező kommentje:

Kizárt ez a hármas szex, már arra is féltékeny ha valakire csak véletlenül rá nézek. Semmi ilyen dolgot nem lehet vele megbeszélni.

Én nagyon csinálnám már más lányokkal is, jó lenne már egy kis változatosság és elég rossz érzés hogy eddig mindössze 2 lánnyal csináltam.

23 évesen meg nem szeretnék családapa lenni.

2021. jún. 4. 02:48
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát figyelj kérdező, most erre mást nem nagyon tudunk tanácsolni, csak azt, hogy akkor lépj ki a kapcsolatból, és legközelebb ne kezdj bele komoly kapcsolatba addig, amíg nem élted ki magad. Ha ennyire vágysz erre, akkor minek kellett neked a komoly kapcsolat ? Esetleg még meg is csalhatod, de az gerinctelen dolog és nem ajánlom, mert az a nő, akit megtudsz csalni, az nem az igazi, ergo jobb lenne neked szingliként és így sok nővel szexelhetnél mielőtt tényleg komolyba kezdesz. Fiatal vagy még, ha nem maradtok együtt ezzel a csajjal, a későbbiekben is lehetsz még szerelmes.
2021. jún. 4. 02:52
 5/28 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként tényleg nem veszítesz vele semmit, nem a mennyiség számít, hanem a minőség.
2021. jún. 4. 02:53
 6/28 A kérdező kommentje:

4es,nem az elejétől van ez hogy szeretnék mással is lefeküdni, hanem kB. már fél éve, egyszerűen szeretnék mással is lenni.

Megcsalni nem szeretném mert senkit se csaltam meg soha és nem ezt érdemelné.

Szar érzés de tényleg másra is vágyom. Jó vele a szex, nem az a baj, hanem hogy másra is vágyom és a kíváncsiság.

Az előző kapcsolatomnál nem tudtam megmaradni egynél, nem csaltam meg, de mikor tartottunk egy hosszabb szünetet akkor több lánnyal is történt ez az... (csók stb. ) vele tényleg nem működött semennyire nem passzóltunk.

Néha vonz a gondolat is hogy milyen lehet egy idősebb nővel 35-40 év körülivel, aki jól is néz ki.

2021. jún. 4. 03:04
 7/28 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem szakítasz, ha számodra ez ennyire fontos? Előbb utóbb ezek a vágyak eluralkodnak majd rajtad, és úgyis vége lesz a kapcsolatnak.

Nem akarok negatív lenni, de 23 évesen egy 4 éves kapcsolatban lenni.. amúgy sem biztos, hogy sokáig tartana, mivel úgy tartják a szerelem általában az 5.-7. év környékén szinte teljesen elmúlik. Na akkor még jobban fogsz vágyni másokra, de mondjuk akkor már 26 éves leszel, így kevesebb időd marad úgymond kiélni magad és minél idősebb vagy, annál nehezebb találni majd normális lányt komoly kapcsolatra, mert a jobbak nagyrésze már elkelt. Szerintem ne húzd az időt, most vagy fiatal. Úgysem lesz jobb később se. És mivel te több fajta nővel is kiakarod próbálni a szexet, így ez egy hosszabb időszak lenne számodra, így ha még meg is akarnád csalni a barátnődet, annak sem lenne értelme, mert akkor meg folyamatosan csalnád mindig más nővel.

Én is 23 éves vagyok, csak lány. 7 évig voltunk együtt az exemmel, nemrég szakítottunk. Lényegében ugyanígy érez/érzett, mint te. Ő 26 éves. Elmondta nekem, hogy lényegében már évek óta ezt érzi, de most forrta ez ki magát teljesen, de azzal, hogy csak húzta az egészet, időt vett el magától, és tőlem is, mivel én meg komoly kapcsolatot szeretnék. Természetesen szeretett engem, amikor elkezdte ezeket érezni, de hiába szeretett, már akkor jobb lett volna szakítani. Neked is ezt ajánlom. Remélem tudtam segíteni.

2021. jún. 4. 03:28
 8/28 A kérdező kommentje:

Nem olyan könnyű a szakítás sem... Már valamilyen szintem megszoktam magam mellett és fura volna ha nem lenne.

Hogy reagáltál erre az egészre az exednek? Neki mi volt pontosan az indoka? Igen szeretnék több lánnyal is a jövőben lefeküdni, jó lenne már a változatosság szerintem fiatal vagyok még hogy lekössem magam és még nem is éltem ki magam igazán.

Te hogy viselted ezt az egészet hogy e-miatt kellett szakítanotok?

2021. jún. 4. 03:37
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Ha változatosság kell akkor a barátnőddel is lehetsz változatosabb. Csináljatok olyat amit még nem. Új helyszínen új póz esetleg. Játékszerek szerepjatek.. barmi ami új. Vagy te konkrétan olyan változatosságra vágysz hogy más partnerrel?
2021. jún. 4. 03:47
 10/28 A kérdező kommentje:
Változatos nálunk a szex és jó is, de én mással szeretném már nagyon csinálni,hogy milyen lehet mással.
2021. jún. 4. 03:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!