Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mit tenne a helyembe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyembe? Szeretem, de mással is jó lenne csinálni.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jelenleg van egy 4 éves kapcsolatom, előtte is volt egy hosszú kapcsolatom.

Az a helyzet hogy eddig csak ezzel a két lánnyal feküdtem le, akivel most vagyok már 4 éve ő már azt akarja hogy költöztünk össze és ha meg van minden már mihamarabb legyen gyerek stb.

Szar érzés bele gondolni hogy úgy öregednék meg férfi létemre hogy egész életembe 2 lánnyal voltam és nem használtam ki a fiatalkoromat és lehet később megbánnám.

Nem tudom néha mit tegyek, szeretnék vele maradni mert lehet még egy ilyen lányt nem találnék, meg hát elég szép is jó nő is, de mégis más lányok is felkeltik a figyelmemet, meg azért jó lenne még néhány csajjal lefeküdni.

Tudom hogy bunkóságnak tűnik ez az egész amit itt le írok de biztos más is volt már hasonló helyzetben, ti mit szóltok ehhez az egészhez?

2021. jún. 4. 02:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
olvasd el a 7-est mégegyszer. nem tart jó irányba a dolog, hidd el!
2021. jún. 4. 04:47
 12/28 anonim ***** válasza:
41%
Nekem ez meg van engedve. 33F
2021. jún. 4. 07:38
 13/28 anonim ***** válasza:

Ma Szabó István ideges lesz.

Lehet megverjük. :)

2021. jún. 4. 08:52
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ezzel önmagában semmi gond. Viszont minél tovább vársz, húzod az agyát, annál inkább rosszul fogja érinteni, ha vége. Márpedig ha ilyen vágyaid vannak, akkor vége lesz.
2021. jún. 4. 09:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kapcsolatnak ilyen formán reszeltek!

Csak idő kérdése, és úgyis félre fogsz kettyinteni, és később a barinőd is...

Vagy megbeszélitek (nem sok az esély a megegyezésre) vagy ámíthatjátok még egymást egy darabig, aztán selejtezés lesz!

2021. jún. 4. 09:15
 16/28 anonim ***** válasza:
Az a lehetőség fel sem merül senkiben, hogy esetleg megengedné a párja? :)
2021. jún. 4. 09:40
 17/28 A kérdező kommentje:
Komolyan csodálkozok azon hogy van akinek a párja megengedi hogy más csajokat dugjon és nem szól érte egy szót se? Ez komoly?
2021. jún. 4. 10:01
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen, komoly. Mert tudja, hogy csak őt szeretem :)
2021. jún. 4. 10:29
 19/28 A kérdező kommentje:

És ő más csávókkal dug vagy hogy van ez nálatok? Csak te dughatsz félre vagy ő is?

Gondolom akkor már édes 3as is volt, persze csak ha nem trollkodsz itt.

Az én nőmmel ezek esélytelenek, már abból is veszekedés van ha másra nézek.

2021. jún. 4. 10:37
 20/28 anonim ***** válasza:

nem ertem miert baj az, ha csak 2 novel fekudtel le. szereted, o is szeret.

most azert mert itt a gyik-en mindenki 1000 novel fekudt le, nem jelenti az hogy boldogabbak mint te pl.

2021. jún. 4. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!