Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közel 25 évesen van-e értelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 25 évesen van-e értelme csak elvetetni valakivel a szüzességemet? Nő

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen veszem rá magamat, mert félek

De nem akarok így maradni örökre

2021. jún. 3. 19:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
57%
Olyan szempontból nem bántam meg, hogy a nőgyógyásznál nem néztek többé rám úgy, mint az UFO-ra (Volt az SZTK-ban egy barom, aki elkezdett hangosan kiabálni, hogy más is hallotta, hogy akkor hogy vizsgáljon meg, amit nem is értettem, mert korábban is voltam más nőgyógyásznál, aki meg tudott vizsgálni. De ultrahangon is kaptam a megjegyzést, amikor valószínű ciszta miatt görcsöltem és a nő rákérdezett, hogy lehetek-e terhes és mondtam neki, hogy max. a Szent Lélektől. Teljes megbotránkozással kérdezte, hogy csak nem azt akarom mondani, hogy még szűz vagyok??? Na ebből lett szerintem elegem és adtam oda magam az első jelentkezőnek 25 éves koromban. - 15-ös vagyok.)
2021. jún. 9. 18:35
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem csak annyi a probléma, hogy benned még nem járt farok, hanem kb. soha senkivel nem volt párkapcsolatod, ugye?

Megpróbálkozhatsz vele, lehet, hogy ledönt benned pár gátat, de szerintem önmagában nem fogja varázslatosan megoldani a problémáidat. Szerencsétől függő, hogy jó élmény lesz-e, de azért szerintem jobban járnál, ha párkapcsolatban történne meg a dolog.

Érdemes lehet előtte elmenni (szexuál)pszichológushoz, beszélgetni, hogy mi a gond.

2021. jún. 9. 23:08
 23/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést válaszold meg magad. Én segítek eldönteni ;-)
2021. jún. 22. 00:33
 24/40 anonim ***** válasza:
41%
14-es a jó. Annak add, aki oda van érted rég óta. Ő meg fogja becsülni.
2021. jún. 22. 03:00
 25/40 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"Nagyon nehezen veszem rá magamat, mert félek" Mitől? Ezen kellene gondolkodni. Egy 5-10 alkalmas pszichoterápiás találkozóval ezt rendbe lehet tétetni.

"De nem akarok így maradni örökre" Tehát motiváció is van hozzá.

Azért lenne érdemes egy pszichológussal ezt letisztáznod, mert akkor nagy eséllyel megszűnne ez a félelmed, könnyebben találnál partnert, és nem az első jöttmenttel feküdné le "csak szabaduljak már meg a szüzességtől" alapon, esetleg emiatti görcsben.

Nincs egy hónapja, hogy ebben a témában szavazás volt és a nép úgy ítélt, hogy - nemtől függetlenül - 23-25 éves korra már el kell(!) veszíteni. Aki ezt a lécet nem viszi, azzal valamilyen pszichikai gond van (Neked is ott a félsz. A mitől?), amit jobb, ha az illető sürgősen kezeltet, mert megy az értékes idő, amit élvezetre és tapasztalatszerzésre fordíthatna.

Ne vár 38-ig, mint én! Legyél okosabb!

41FHET

2021. jún. 22. 04:52
 26/40 anonim ***** válasza:
29%
Értelme csak ezért ugyan nincs, de azért már éppen ideje volna!
2021. jún. 22. 13:48
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
26. szóval éppen ideje, ezért már mindegy, hogyan és kivel? ezt azért nem gondolod komolyan
2021. jún. 26. 15:16
 28/40 anonim ***** válasza:
65%

"Közel 25 évesen van-e értelme csak elvetetni valakivel a szüzességemet? "

En a helyedben inkabb azt kerdezném,hogy közel 25 évesen van e értelme valakivel először komoly kapcsolatot epíteni!

Én azt mondanám,hogy igen.

Viszont én nem te vagyok.

Úgyhogy ezt neked kene tudnod. Vársz e még erre 20, 30 stb évet,vagy keresel valakit,akivel elkezded az együttélést.

2021. jún. 26. 15:17
 29/40 anonymousreview60 ***** válasza:
2021. jún. 27. 06:12
 30/40 anonim ***** válasza:
Add nekem a szüzességed, nem bánod meg!
2021. jún. 28. 19:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!