Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 25 évesen van-e értelme csak elvetetni valakivel a szüzességemet? Nő
Nagyon nehezen veszem rá magamat, mert félek
De nem akarok így maradni örökre
Gondolom, nem csak annyi a probléma, hogy benned még nem járt farok, hanem kb. soha senkivel nem volt párkapcsolatod, ugye?
Megpróbálkozhatsz vele, lehet, hogy ledönt benned pár gátat, de szerintem önmagában nem fogja varázslatosan megoldani a problémáidat. Szerencsétől függő, hogy jó élmény lesz-e, de azért szerintem jobban járnál, ha párkapcsolatban történne meg a dolog.
Érdemes lehet előtte elmenni (szexuál)pszichológushoz, beszélgetni, hogy mi a gond.
"Nagyon nehezen veszem rá magamat, mert félek" Mitől? Ezen kellene gondolkodni. Egy 5-10 alkalmas pszichoterápiás találkozóval ezt rendbe lehet tétetni.
"De nem akarok így maradni örökre" Tehát motiváció is van hozzá.
Azért lenne érdemes egy pszichológussal ezt letisztáznod, mert akkor nagy eséllyel megszűnne ez a félelmed, könnyebben találnál partnert, és nem az első jöttmenttel feküdné le "csak szabaduljak már meg a szüzességtől" alapon, esetleg emiatti görcsben.
Nincs egy hónapja, hogy ebben a témában szavazás volt és a nép úgy ítélt, hogy - nemtől függetlenül - 23-25 éves korra már el kell(!) veszíteni. Aki ezt a lécet nem viszi, azzal valamilyen pszichikai gond van (Neked is ott a félsz. A mitől?), amit jobb, ha az illető sürgősen kezeltet, mert megy az értékes idő, amit élvezetre és tapasztalatszerzésre fordíthatna.
Ne vár 38-ig, mint én! Legyél okosabb!
41FHET
"Közel 25 évesen van-e értelme csak elvetetni valakivel a szüzességemet? "
En a helyedben inkabb azt kerdezném,hogy közel 25 évesen van e értelme valakivel először komoly kapcsolatot epíteni!
Én azt mondanám,hogy igen.
Viszont én nem te vagyok.
Úgyhogy ezt neked kene tudnod. Vársz e még erre 20, 30 stb évet,vagy keresel valakit,akivel elkezded az együttélést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!